Autobusy v jednom kole (TV seriál)
Busy Buses
Animovaný / Pohádka
Velká Británie, 2000
Plakáty
Jde o příběhy autobusů, kteří žijí v malém městečku Chumley. S radostí se o ně stará pan Spector, který bydlí ve stejných garážích jako autobusy a společně zažívají různá dobrodružství. (77Ivana)
TheMaker
Můj malý bratranec se na to rád kouká ...(29.10.2009)
Smok
Nič nové, nič extra. Deti poteší, ale moc nezaujme. Pár krát si to vaše potomstvo pozrie a v záplave kvalitnejších rozprávok a animákov za týždeň zabudne, že autobusy a pán Spector existujú.(20.2.2008)
NinadeL
Vojtík se po tom může utlouct :D(18.3.2009)
Deimos
DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +neškodné -jednoduché (pro děti tak od 3-8let), primitivní 3D animace autobusů, dvojrozměrná animace postav/// Autobusy jsem pustil jedné mladé slečně (8let), když je teď u nás na návštěvě (nic lepšího jsem neměl po ruce a Ramba 1,2,3 kteří leželi hned vedle jí pouštět nebudu) a byl jsem zvědavej na její reakci. Ta byla překvapivě dobrá (3*). Pro mě to ale nebylo nic extra a hlavně mě zarazila ta primitivní animace. I když jestli je to určeno skoro pro kojence, tak ti by to stejně nedocenili. Český dabing je, ehm pro děti. Hlas vypravěče byl o něco lepší. Ale stejně to ta mladá slečna nedokoukala a raději si pustila Hvězdnou bránu./// Celkem 28%///(5.11.2008)
Ketri
Velmi oblíbený seriál mého dvouletého syna(19.6.2009)
Campbell
odpad!Pane bože, to je fakt něco.(4.8.2009)
honajz
je to hezky autobusy jezdi na silníci ale je to hezky vždy je to zajimavy napsal honzík(11.8.2009)
mickal
odpad!xD to sem se zasmál doporočuju pro děti ve 3 letech a méně(29.10.2009)
Fanklub seriálu
| Na levném DVD od: | 01.12.2007 Blesk |