Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný akčňák, kde se však akce moc nedočkáme a když ano, tak to pak stojí opravdu za to! Van Damme v poslední době hodně upadá (stejně jako Seagal), ale spíš to bude těmi filmy kam se nechá za pakatel verbovat. Bohužel je pak jen světu pro smích, protože předvádí jen chvaty, které dokáže předčít už i dítě na hodině karate. Van Damme, vzchop se, rozhodně máš na víc!!! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro Žán Klóda jsem měl vždycky slabost. Hrozně rád vzpomínám na naší dětskou partu a každodenní projekce na videu našich akčních legend. Pastýř s tím samozřejmě nesouvisí, nicméně je tady náznak starýho dobrýho Van Damma a top bijáků našeho dětství. Skvěle mu sekunduje tenkrát začátečník Adkins. Je to laciný béčko, i přes to, Žán baví a dělá přesně to, pro co jsme ho milovali! Jen mě teda kurevsky sral ten střih při soubojích, jinak jsem spokojenej! 60% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Belgický majster bojových umení Jean-Calude Van Damme býval koncom minulého milénia hviezdou akčných filmov. No z nástupom nového tisícročia začala jeho herecká kariéra a popularita prudko klesať. Objavuje sa v lacných béčkových snímkoch s hlúpimi scénarmi. Jedným z týchto nepodarkov je aj titul z roku 2008 "Pomstím tvoju smrť". Van Damme v ňom stvárnil postavu agenta pohraničnej stráže, ktorý sa pustí do boja s mocným zločineckým kartelom. ** ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Pastýř velkým zklamáním. Film se má odehrávat v Novém Mexiku, ale natáčen byl v Bulharsku a bohužel jsem to mohl poznat v mnoha scénách. Příběh by na akční film nemusel být špatný, ale scénář je strašně hloupočký. Souboje mohly mít díky JCVD a Scottu Adkinsovi velký potenciál, ale nakonec jsem se dočkal jen přehnaných kopanců a mlácení do ksichtu. Přestřelky jsou bohužel také dost špatné. O v režii se nechci ani bavit. Jsem fanda JCVD, ale tohle fakt stojí za starou bačkoru, To i ten Teror ve vlaku a Inferno byly lepší. Jean Claude je zase v bahně B-produkce, bohužel jen 40% Například Seagalova Smrtící zbraň ze stejného roku měla rozpočet jen 10 milionů, má tady jen 53%, ale je mnohem lepší. Fakt nechápu, jak všichni nadávají Seagalovi, když jeho filmy jsou mnohem lepší než Pastýř... Copak vám stačí jen bezduchá a nerealistická akce? ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

No ne, fakt nekecám. Nepřeháním a nevymýšlím si. Druhý film v řadě s JCVD, který se mi líbil. Jasně kde kdo řekne, že akce mělo být více. A asi ano mohlo. Že se měl víc využít potenciál Adkinse. Že mohlo být víc rubaček. Jo mohlo. Na druhou stranu byla jen jedna bitka vyumělkovaná. O to víc jsem se těšil na finální rvačku. Ta sice měla muchy a musel ji vyhrát JCVD, ale špatná nebyla. Příběh jednoduchoučkej ale nenudil. Jo, mě ta hodinka a půl utekla s JCVD jako za mlada. 70 procent. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama