Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Recenze (91)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A tak Darabont nám začínal, takže jsem nic extra nečekal. Nevím jak v roku vzniku ale bohužel jsem dokonale předvídal každou vteřinu co se bude dít. Pak pár nudnějších scén, a to je asi všechny negativa, který můžu napsat. Film celkem ujde, a herci byly více než sympatický hlavně Axton(otec co koupil Gremliny:-)). Film jsem si užíval ale byl opravdu moc zdlouhavej. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Frank Darabont si vždy vedel nájsť dobrú tému na spracovanie a dokonca aj týmto televíznym filmom prekvapuje a v rámci možností ponúka nadštandardný zážitok, kde zažijeme niekoľko šikovne zvládnutých scén, dej si po celý čas udrží pozornosť, herci sú fajn, celkové spracovanie(vyhrabávanie s pod zeme, labyrint v dome) ide v jednoduchej paralele ale za to moc účinnej. Jedná z najlepších televíznych produkcií čo som videl! /90%/ ()

Reklama

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

prečo len tolko filmov ma rovnakyy naazov ??? :( tento americky stupidny "pohřben zaživa" je druhym filmom kde daavam "odpad" je uurceny ypre nasu eplakovu komunitu v betonovych kralikarnach a bezdomovcov .. to nemalo nic ani prbeh tuctovy dej scenar herecke vykony pod psa ... a "excelenty zaver" ... brrrrr ... e e ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nejspíš průměrné, možná s občasnými náznaky béčkovitosti. Vše je to však promícháno ve vhodném poměru, vkusně a líbivě, že mě to zaujalo a místy i pobavilo. Poutavé scény a dost dobrá hudba. Výskyt klišé jsem předpokládala, ale k mému poznatku jich nebylo příliš. Byly zde, ale tak jednoduše a přitom chytře zapracovány do celkového kontextu, že se mi ve výsledném dojmu skoro zcela vytratily. Jennifer Jason Leigh je kočka a Tim Matheson se svým slušným charisma dobře zvládl roli "odkopnutého" manžela, navracejícího se zpod země. Zakončení filmu je sice několik minut před koncem docela jasné, ale i přesto se mi líbilo. Jen škoda, že je narušeno drobnou nelogičností. Celý snímek je obohacen pár humornými hláškami, které pobavily:) "On měl ke dřevu vždycky zvláštní vztah. Možná byl nejšťastnější, když si tahal třísky z prstů", "Stejně by to nemělo cenu. Je to bordelářka", "Člověk si něco naplánuje, každou maličkost, a potom přijde nějakej pošuk a začne si hrát na stěhováka." ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Příjemný televizní thriller s lákavým tématem. Dále budou spoilery. Zrovna, když si řeknete, že samotnému pobytu v rakvi je věnováno příliš málo času, rozjede se celkem zajímavá hra na kočku a myš. Postavy přehledně napsané (jasně rozlišené dobro a zlo) a sympaticky zahrané. (1 276.) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • John Carpenter v komentáři k filmu Upíři (1998) říká, že byl Frankem Darabontem požádán, jestli by se neujal role řidiče náklaďáku. John odmítl s vysvětlením, že by hrál jedině postavu, která někoho zabije, nebo postavu, která bude v posteli s krásnou ženou. (facojurka)

Reklama

Reklama