Reklama

Reklama

Pod Moskvou

Trailer

Obsahy(1)

Za Stalinovy éry bylo v Moskvě vybudováno přísně tajné „Metro 2“ pro usnadnění činnosti a pohybu vysoce postavených členů a agentů KGB. Jde o systém podzemních chodeb, údajně ještě rozsáhlejších než moskevské metro. Antropolog Sergej (Rade Serbedzija), zabývající se jeho výzkumem, záhadně zmizel. Owen (Vincent Gallo) vede záchranný tým a objevuje děsivou síť jeskyní a katakomb, skrývajících ještě děsivější pověsti o démonických bytostech žijících v podzemí města. Tým musí vyslechnout ty, se kterými se Sergej naposledy setkal - zoufalé existence, jež si vybraly život pod městem a jejich vůdce Andreje (Val Kilmer) … (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

gumli 

všechny recenze uživatele

Musím súhlasiť s Horror Vamp,nič len nuda.Čo tam robil Val Kilmer,to neviem pochopiť,aj keď v tomto filme nehral hlavnú úlohu.Hral vodcu gangu.Stále dookola sa opakujúce zábery,tmavé chodby.Na konci filmu nejaké tiene,vraj démoni,aké úchvatné,úplne na posmech.Pod Moskvou je vchod do pekla,tak to už hej.Je to film na zaplakanie.Ak by bol film ešte dlhší,tak to by bola katastrofa. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nech si o mne mysli kto chce co chce, ja neverim v chujoviny ako UFO /Unidentifying flying objects/, ale verim v druhe metro v Moskve. Uz tam - aspon vo filme zmizol i dr. Grujic z Variola Vera, teda pardon, Rade Serbedzja. Tempo na urovni, dialogy dobre po dlhej dobre, videl som aj Vala Kilmera /Lovci lvu/ a dost sa zaujimam o tie desive stvury, ktore udajne ibyvaju Moskovske Metro 2. Stalin ho nechal vybudovat, aby sa verchuska mohla rychlo presuvat v pripade konfiktu - a veru ze dobre urobil : 55 % ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že by tento film mohl být skutečně dobrý. Pod Moskvou má opravdu neskutečně promarněný potenciál. Místa ve kterých se film odehrává by mohla být fantasticky děsivá, stejně jako jiná místa na zemi, která jsou pro horor jako stvořená, kupříkladu Pařížské katakomby. Jenže z Pařížských kakatomb jsem viděl pouze pubescentní koninu Katakomby a z těch ruských zase tohle. Tvůrci měli tolik možností jak toto prostředí využít, třeba se měli vykašlat na nějaké stíny a démony (a na holčičku obšlehnutou z Japan hororů) a měli z toho udělat kriminální drama o osudech lidí, kteří si v podzemí vytvořili svou vlastní komunitu, ve které by skupinka vedená Gallem vyšetřovala ztrátu kamaráda. Nebo měli udělat pořádný kulervoucí horor s komunitou brutalistů žijících v podzemí. Ale tohle? Tohle není nic. PS: Val Kilmer už je vážně odkecaný. PS2: Film jen podtrhuje můj názor, že filmy ve kterých mají prsty Španělé jsou debilní. Teda, vyjma Almodóvara, i když u toho je to tak půl na půl. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

To, že velká očekávání přináší většinou velká zklamání je známá věc, a proto jsem raději při půjčování tohoto filmu nic nečekal. Což bylo jedině dobře. Pod Moskvou má dohromady celkem dva solidní nápady, na nichž se neúspěšně snaží postavit devadesátiminutový příběh. Skupiny různě talentovaných herců neustále pobíhají po katakombách, což po patnácti minutách začne dost nudit a celé je to tak nějak hloupé, že vlastně nevidím jediný důvod, proč jsem na to koukal. A tomu textu distributora nevěřte... Jediná věc, která nějak souvisí s tím filmem, jsou jména. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra levná a špatně natočená antiduchařina, kde Val Kilmer se jen vyhne a evidentně většinu rozpočtu sežral jeho výstup. Po zbytek doby se člověk nedoví více o pozadí věcí v katakombách. Ty děti duchů nebo co to mělo být? Opravdu nestrašidelné. Navíc většinou doby se nepřílíš snaživí herci pohybují v chodbách a to je tak asi vše, co si z filmu vemete. Pak to za minutu zapomente! Raději jděte spát. 82 minut spánku nemusí mít jako kulisu tento film! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama