Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nechutný film plný krve a scén, při kterých se normálnímu člověku obrací kufr, to jsou Kanibalové. Pokud však vyhledáváte toto témá, tak jste na scény, které se zde objeví zřejmě připraveni. Film navíc ukazuje lidskou demenci, když banda filmařů vtrhne do vesnice domorodců a celou ji podpálí. Trošku mě naštvalo, když jsem zjistil, že hlavní hrdinové opravdu neumřeli, tak proto nedávám pět hvězd. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jeden ze základních stavebních kamenů mého hororového fanouškovství. Když mi bylo asi tak 14, sestřenka provozovala videopůjčovnu, takže jsem měl to štěstí, že mi byl tento - grc - snímek - grc - bez problémů zapůjčen. No, nepoblil jsem se, ale docela mě perverznost a brutalita poznamenaly, no na druhou stranu mi bylo jasné, že když jsem ustál tohle, ustojím toho hodně. Pokud si tohle pustíte, počítejte, že jdete do nejhoršího a že si to budete dlouho pamatovat. Doporučuju jen těm nejotrlejším. 75% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +úžasná hudba, nechutné záběry -herci, děj ///Jsem si jist, že podobný film už nikdy nikdo nenatočí. Ale už jsi nejsem jist jesli se budu moct na naší Pepinu (rozuměj vodní želvu) podívat a nebo dokonce si z ní dělat legraci. Chudák holka, kdyby jen věděla co jí čeká. Ne to není myšleno vážně, narozdíl od filmu který bohužel je. Přesto jsem v něm našel jisté poselství a rozhodně jsem se u něj nenudil, a aji jsem ho ustál./// Celkem 54%/// ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Keby tvorcovia týmto snímkom chceli ukázať pravú tvár ľudstva, nepoužívali by pri natáčaní skutočné zvieratá. Zabíjať zvieratá a takýmto spôsobom pre film je absolútne choré. Tento film nemá žiadnu pointu, snaží sa iba šokovať a na tom je založený celý dej. Toto je absolútny odpad kinematografie, šialená zvrhlosť pre narušených psychopatov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto vetva horrorového žánru ide úplne mimo mňa. Kanibalské filmy ma nikdy nedokázali niečím osloviť a tým pádom ani zaujať. Videl som pár kúskov, ale prišlo mi to ako strata času. "Cannibal Holocaust" sa mi však najviac vryl do pamäti. Je mi akýmsi symbolom cannibal-horroru. No, či je moje hodnotenie objektívne... ťažko posúdiť. ** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Scéna, kdy herec zabije opici se točila dvakrát, byly proto zabity dvě opice. (Kulmon)
  • Scéna s kastrací jednoho z herců byla natočena tak, že od pasu nahoru bylo tělo figurína, avšak od pasu dolů se jednalo o skutečné lidské tělo, „zakoupené“ z automobilové havárie. Tuto skutečnost štáb tajil, protože se obával zákazů promítání filmu v mnoha zemích. (HellFire)
  • Carl Gabriel Yorke (Alan Yates) přiznal, že když měl mít před kamerou sex s Fransescou Ciardi (Faye Daniels), navrhla mu, aby šli spolu do džungle a tam si to zkusili bez kamer. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama