Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

juta 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi opravdu nejodpornější film všech dob. Dost nechutný a dokáže vám to nalomit zdravou psychiku, zbytek dne se budete cítit divně. :D To záživnější se koná až v posledních čtyřiceti minutách, to předtím je velká nuda, ale až nastoupí pásky s filmem s hrůzostrašným obsahem, to pak začne to pravý vzrůšo. Ale dost mi bylo líto toho zabíjení zvířat, to už bylo opravdu moc... ()

Lavran odpad!

všechny recenze uživatele

Maximální ubohost a prasárna, která nikdy neměla spatřit světlo světa, a když už se tak stalo, mělo se s ní urychleně naložit jako s nebezpečnou chorobou (a ne to ještě protlačit na volný trh). Volit snímek, vůči kterému pociťuji největší nenávist, padl by los právě na Kanibaly. Zneužívat totiž rádoby poselství za účelem demonstrace těch největších zvrhlostí planety (zabíjení zvířat je silné kafe!) je samo o sobě volňáskem do psychiatrické léčebny. A to podotýkám, že se ani v nejmenším nepovažuji za druh člověka, který trpí fixní ideou o samojedinosti a správnosti Západní životní filozofie. Laciné, primitivní, zvrhlé. Fandové ať si mne za to třeba sežerou! ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Dost dlho som rozmyslal, ako k C.H. pristupim, ako ho budem hodnotit.Nakoniec som sa rozhodol pre tu (z hladiska hodnotenia lepsiu ) alternativu.Zobral som to ako "prechadzku" cez Dom hrozy.Nechutnosti a fatality-brutality, vo mne (ked som to videl prvykrat ako 14rocny fagan) zanechali veeelmi neprijemny pocit:).To iste plati, aj teraz, ked som si to po 8 rokoch pozrel znovu...Jednoducho tvrdy hardcore. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Pan Deodato by měl sklidit ovace za celkovou hrozivost vykukující na nás z tohoto jeho filmu a zároveň s tím i pár přes prsty za to, jak naložil s opravdu zabitými zvířaty a jejich posledními zaběry na tomto světě.. Celkově to na mě budí rozpačitý dojem avšak hloubka filmu, která tady jistě je, má znázornit neuvěřitelně tupý a mnohem více alogický svět "nás", civilizovaných, oproti "necivilizovaným" domorodcům kdesi v džungli. Za tuto myšlenku děkuji autorům, ale hodnotit musím velice průměrně celistvost....vyjma však originální hudby geniálního tvůrce Ortolaniho.. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, když jsem chodil ve videopůjčovně kolem dosti nevkusného DVD obalu (zalepené některé chybějící části těla nálepkami od cen). Několikrát jsem se tomu vyhnul obloukem, ale zvědavost vidět tuhle zvrácenost mě samotného nakonec přemluvilo a já si film půjčil. Je to TĚŽKÝ film, který se v nechutnosti dost přiblížil ke komediálnímu úletu BRAINDEAD (kde dostávali lidé v kině pytlíky na zvracení). Pro mě osobně je film KANIBALOVÉ diváckým peklem. Cannibal Holocaust s TEXASKÝM MASAKREM MOTOROVOU PILOU (1974) jsou nezaměnitelné a jedinečné klasiky, které odstartovaly hororové festivaly Otrlého diváka, které jsou nyní mým druhým domovem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Robert Kerman byl hvězdou porno filmů, snažící prosadit se ve filmu. Po natočení Kanibalů se svého snažení zřekl a vrátil se zpět k pornu. (HellFire)
  • Režisér Deodato dostal za zabíjení zvířat ve filmu 4 měsíce nepodmíněně a 400 000 lir pokuty. (masw)
  • Film drží rekord v počtu zemí, ve kterých je zakázán. Je jich na padesát. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama