Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Ultimátně do-ko-na-lý počin od šnekožroutů! Zatímco Dyzny jede na vlně rasově vyvážených Popelek a mnohdy kýčovitě jakožepoučných pohádek, věčně stávkující národ pod bílým praporem jede bomby v přírodě. Vlastně kde jinde, když ve městech to mnohdy vypadá jak v centru Kábulu. Dokud berušky nenosí burky, šneci si nepřišívají třetí tykadlo, mravenci nepochodují v průvodu s duhovou vlajkou, slimáci nekamenují slimačky, vosy nenutí nikomu svá žihadla pod pohrůžkou omezení vstupu na kulturní akce a černý hovnivál neřve, že je dyskrymynácyja, že musí makat, je svět ještě v pořádku. Vtipná pecička a toho, kdo přišel na nápad ozvučení jednotlivých tvorů bych klidně pozvala na skleničku Moëta. ()

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tohle sledoval na TV Barrandov (v době kdy tam ještě nebylo přesoukupováno a program téhle televize ještě za něco stál) a i když mě to strašně sralo svojí nudností, tak jsem s otevřenou pusou zíral na ten vizuál, dneska již ale plně doceňuji i ten obsah, který mi kdysi připadal nudný. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

5 minútové animáky z rýše hmyzu. Roztomilá aminácia v kombinácii s reálnymi exteriérmi a milý humor. Proste animák, ktorý by mala každá televízia povinne nakúpiť a vysielať ako večerníček, pretože všetky tie sračky, čo bežia na Animaxe, Jetixe a neviem čom všetkom, nesiahaju týmto hmyzím potvorkam ani po tie ich hmyzie členky.... ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Dalo sa uz v par filmikoch zhliadnut kombinaciu animacie a realneho sveta,sice vacsinou celoveceraky...ale az tento serialik toto umenie dotiahol do dokonalosti:). Predstavte si pixarovych kratasov...ktory su na polovicu animovany a na polovicu realne natoceny...a zmixovany do funny 5minutovych krataskov zo zivota hmyzu...Musim este pochvalit perfektny zvuk...ktory tomu daval dalsi rozmer. Originalne,uletene,zabavne...5/5,nazdar:) ()

josmart 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme koupili pro našeho mrňouse a musím přiznat, že s největší radostí se na to koukám s ním. Ze začátku jsem měl obavy z té digitální animace, ale nakonec to vůbec nevadí. Příroda je pravá, příběhy vynikající, hudba příjemně hypnotická, taková ta letní nálada, když se natáhnu někde dál od ruchů civilizacedo trávy a poslouchám ty cvrčky a jinou havěť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama