Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měl pocit, že nesleduji film, ale spíš téměř stominutový hudební videoklip. Repo! skutečně dostává poslednímu slovu ve svém jméně. Snoubí se tu klasická hudba s tou rockovou, v příběhu, který neláme konvence, ale je alespoň adekvátní médiu. Hvězdný cast, kde i Paris Hiltonová ukázala své schopnosti. Žádná z postav nepřebývala ani nechyběla. Přesto jsem ale z celé výpravy měl pocit, že za chvíli začne hrát spíš Hrobař od kapely Premier než něco z Fantoma Opery. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

První půlhodina byla naprosté utrpení a myslel jsem, že to vypnu. Pak se to trochu zlepšilo (nebo se mi otupily smysly?) a dokoukal jsem to do konce. Co o tom říct. No je to muzikál se všemi nešvary tohoto žánru. Bylo to laciné, podbízivé a plné naprosto mizerných písniček. (To mě na tom štvalo nejvíc! Když už je to muzikál, tak si dám asi na písničkách záležet ne?! Nebylo to špatnými herci/zpěváky, ale těmi písněmi, respektive teda texty.) No a fakt to bylo odporně podbízivé! Ble!) Občas se ale - k mému velkému překvapení - objevilo několik skutečně povedených nápadů nebo scén, jenže to byla jen kapka v moři hrozné nudy, kterou nezachránila ani krátká stopáž. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je oproti tomuhle veledílo hodné Oscara. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka kráčející mezi sedadly divadla zborcena krví a zpívající, že je volná. Gotická rocková opera. Rozřezaná těla. Mírou šílenosti nepodobné čemukoli, co znám. Některé prvky téměř na hranici zvrhlosti. Přesto. Prvotřídní hudba a velmi dobré pěvecké výkony, paradoxně dost dobře zapadající do brutality scénáře (námitka, že se občas nejedná ani tak o zpěv, jako spíše o zpívaný dialog, mi nevadila - naopak, připadalo mi to zajímavé a povedené). Doplněno mangou. Výborně zahrané. Působivé. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Mam rád tyhle hororový mixy s muzikálem, vždycky jsou strašně zajímavý, chytlavý a tak nějak to na mě vždycky zapůsobí a to platí i o tomhle. Atmosférou mi to dokonce trochu připomínalo Burtonova Holiče, naprosto parádně temná atmosféra, ale přece jen by to chtělo v některých částech ještě výrazně doladit a to ať už co se týče písniček a nebo zpěváků, někdy to haprovalo fakt fest a občas to přezpívávání obyčejnýho textu působilo dost blbě a nemelodicky a tak trohu navíc, aby se tam náhodou normálně nemluvilo, ale jinak super hororovej muzikál laděnej občas trošku v modernějším stylu písniček, ale to nevadilo. Navíc takový vyvrhování vnitřností, jako bylo tady, se nevidí moc často ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Místy je to téměř edwoodovsky bizarní, do toho navíc ta nu-metalová estetika a faux-goth holčina v hlavní roli. Svým způsobem se nabízí i srovnání s Monster Ball show Lady Gaga, jenže Repo nijak nereflektuje kulturu celebrit, přestože jednu z nejvýznačnějších má přímo na place. Téma "orgány na dluh" zase mnohem důsledněji a lépe zpracovali o dva roky později Repo Men. S komiksovým médiem se tu pracuje naprosto neinvenčně. Výsledek je sice unikátní záležitost, která se ovšem nijak kvalitativně neliší od průměrných MTV klipů a zřejmě i záměrně cílí na totožné publikum. "Seeedmnááááct! Sedmnáct náhodou je mu / A je za vodou, za vodou / Za vodou velikou / Rozešel se s Monikou, s Monikou" ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Skladba "I Didn't Know I'd Love You So Much" bola pôvodne uspávanka akú skladateľ Darren Smith zvykol spievať svojmu synovi. (dwdb)
  • Mnohé z filmových kostýmov, ktoré nosí Paris Hilton (Amber Sweet) pochádzajú z jej osobného šatníka. (Greenpeacak)
  • Postavy Heather Sweet a Lucci Largo z původní hry byly do filmu přejmenovány na Amber Sweet a Luigi Largo. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama