Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

JanKukulín 

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohý film, který se s tím nejlepším, co zombie žánr nabízí nemůže rovnat. Při akci roztřesená kamera mi nijak nevadila, ale dějová plytkost, příšerná hudební složka a herecké výkony na úrovni pod bodem mrazu mi tento snímek pokazily. Dá se říci, že opravdu není, co by se v tomto filmu dalo pochválit. Naprosto pryč je ironie a černý humor klasických snímků jako Dawn of the Dead (1978) nebo Day of the Dead. Tohle by se dalo v některých scénách srovnat s Fulciho Zombi 2, hlavně pokusy šokovat, které však u tohoto filmu nefungují (jistá podobnost např. v detailním záběru, kdy okem zombie projede kus střepu - v Zombi 2 byl podobný záběr se hřebíkem). Teď mě celkově napadá, že v tomhle filmu snad žádná inovace není a jedná se pouze o vykrádání starých dobrých zombáren. Motorovka a konec podobný Evil Dead, časté podobnosti s Fulcim a kdybych se na tuhle blbost podíval ještě jednou, určitě by se tam dalo najít více věcí. Do toho všeho naprosto nelogicky pobíhající a hloupí (anti)hrdinové - předpona použita záměrně, protože od samého začátku si nepřejete nic jiného, než aby už konečně byli sežráni. Jde zkrátka o snímek, který se POUZE snaží šokovat množstvím krve a nechutností, ale jak jsem již zmínil, nefunguje to. Děkuji, ale Experiment: Zombie nebrat, jedná se o bezduchý škvár, který uráží Béčkové zombie snímky. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ohliadnúc od kamery, ktorá ma neskutočne srala..je toto totálne tupý zombie film, v ktorej hlavnou úlohou hercou bolo hovoriť "drsné" hlášky alebo revať ostošesť, čo sa podarilo boli zombie, ale to nie je nič prekvapujúce v dnešnej dobe, a hlavne bolo ich dosť na takýto nezávislý film..ale čo fakt zarazilo bol totálne wtf koniec..niekto si bol asi istý úspechom..škoda že na dvojku sa čaká 4 roky..asi to úspech nebol ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pravdou je,že žánr horor se dá rozdělit ještě do mnoha dalších podžánrů a speciálně tento výtvor by zahučel do amatérské zombiesplatter kategorie skupiny C.Charakteristika tedy jasná.Minimální rozpočet,nulový herci,abnormáĺně strašlivý scénář,ale nadmíra rudého barviva.Za těchto podmínek dávám téměř vždy nadprůměrné hodnocení,neboť mám tento typ levných brutálních řezničin prostě hodně,hodně rád.Ovšem zde musím udělat nucenou vyjímku a jít s hodnocením dost dolu a může za to již onen zmiňovaný šílený scénář,který vážně už přesáhl veškerou mou míru tolerance.Ještě tak zhruba do 40 minuty si to dokáže držet alespoň nějakou minimální kostru,ovšem co vznikne poté za nekontrolovatelný chaos,zmar a totální autorskou tupost,to jsem fakt nedával.Postavy se nesmyslně přesunovaly od nikud nikam,jejich logické chování horší než u křečků,vše ztrácelo jakýkoliv smysl a závěr už byl jen naprostým výsměchem a ukázkou totální nesoudnosti přítomných filmařů.Katastrofální druhé polovině filmu pak "napomohlo" už i vážně zcestné nasnímání,kameraman už toho asi zkrátka našňupal víc než snesl a podle toho to dopadlo.Já tak mohu kladně ohodnotit prostě jen prakticky nepřerušovanou lavinu brutality a krvavých efektů,které vzhledem k celkové úrovni snímku byly na maximu,ovšem vše ostatní je v tomto případě zralé na nekompromisní odpad! ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Blééééé. Ten film na mě již od svých prvních vteřin čím dál víc hlasitěji řval: „Nebudu se ti líbit. Nebudu se ti líbit. NEBUDU SE TI LÍBIT!“ A měl pravdu. Počínaje odpudivými úvodními titulky, přes nesnesitelně nepovedenou kameru (o hercích, scénáři a dialozích ani nemluvě), odpudivě přeostřený obraz až po naprosto stupidní konec, se mi na tom nelíbilo vůbec nic. Tenhle film není tak blbý a špatný, až je dobrý, on je jenom blbý a špatný. ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Námět by ještě ušel. Jako fanda hororů jsem to půl hodiny vydržel. Ale pak ta šílená kamera a stupidita v ději mě totálně odradila. Je to odpornost jak v ději, který vlastně žádný není , ale hlavně v trhavé kameře a debilních záběrech dolních končetin . Naprosto primitivní hovadina. Ti, kteří zde dávají **** jsou buď oslové, úchylové , nebo provokatéři. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama