Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká lacná dejová skladačka, ktorá skôr nudila ako šokovala. Zo začiatku sa to tvárilo hrozne komplikovane, ale keď vám to dôjde, zistíte aké to je lacné. Snímok však nebol odohraný najhoršie a herečky boli sympošky. Na druhú stranu musím uznať, že v tomto filme je pri niektorých scénkach atmosféra tak hustá až mrazí. Veľkým pozitívom je aj fakt, že sa tu našli hororové prvky, ktoré v tomto žánri tak zbožňujem, myslím hlavne tú scénku s klaunom v dome. Také niečo ma dokáže vystrašiť asi najviac :). Preto som celkom spokojný, atmosféra a pár výborných hororových scénok ťahá tento snímok do priemeru. 60/100 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Toto je strasna skoda. Prve 2 pribehy mali obrovsky potencial, zvlast pri druhej prihode s klaunom perfektne mrazilo ale oba pribehy pochoval zbrkly zaver. Najhorsie vsak znasam skutocnost, ze treti pribeh je zo vsetkych najslabsi a dostal najviac priestoru. Vystrihnut tretiu cast a zvysne dve roztiahnut na celovecernu stopaz s efektnejsim ukoncenim, bolo by to kludne aj za 4*. Takto su to ciste 3* pretoze samotne vyvrcholenie stmelujuce vsetky pribehy bolo hrane az privelmi na efekt pricom atmosfera fungovala len na pol plynu. P.S: Na psychopaticky smiech v ceskom dabingu tak skoro nezabudnem. Pocuvat ho este dalsich 30 minut asi by som si odrezal usi. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Podivné. Od začátku do konce. Když už se v prvním příběhu začne něco dít, tak je střih a příběh druhý. Musel jsem se v tom momentě kouknout, zda nekoukám na něco jiného. S utvrzením že ne (bohužel) jsem se konečně setkal s klaunem, na kterém jsem myslel, že je snímek založený. Naivně. Střih, příběh třetí, který je některým chováním postav až komický. No co. Problém ale nastává, když divák zjistí jednu věc. Kouká na film již 50min a vlastně se nic neděje a to co se děje mu v té chvíly nedává logiku. "Logika" přichází až za dalších 10min, kdy se dozvídáme že slečny jsou dávné kamarádky a díky jedné scéně si lze domyslet jak to všechno je. To se potvrdí a člověk jásá, že nyní konečně přijde aspoň pár minut napínavého děje. John Simpson na diváka ale sere a hodí mu tam utíkání před magorem, který má jeden z nejdementnějších smíchů, co jsem slyšel a člověk ztlumuje hlasitost, jelikož se to nedá poslouchat a děsivé to není. Pár keců, nějaká menší "akce" aby se neřeklo a zase utíkáme jinam. Trochu akce a křiku "Néééé", nějaký ten konec a šmitec. Titulky a divák lituje promarněných 80min života. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Bez průtahů, je to blbé, nudné a divné. Tři příběhy, z nichž zajímavý a alespoň trochu strašidelný je ten s klaunem (ale jen proto, že pracuje s osvědčenými rekvizitami a těží z mého panického strachu z hnusně nalíčených potvor), které mají mít něco společného. Jenže ono šokující protnutí dějových linií z části nedává smysl (viz všechny scény s psychiatričkou) a z části je jednoduše stupidní (od motivace vrahouna přes jeho způsob likvidace obětí). ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Strašidelná byla jen ta část s hnusným šaškem, ale to jen proto, že je od dětství nesnáším. Ostatní byla ukázka toho, jak se dá naškubat hrst osvědčených scén z různých filmů a jak se z nich pak nepodaří uvít věneček, ale hovno. Vizuálně je to sice zajímavé, ale děj žádný, nápad taky ne, nelogiky plná nůše. Takový ten film k úklidu, vaření, žehlení, krátkému spánku, dle výběru a zálib:-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama