Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Těžká nuda... tenhle pseudodokument o jednom " z nejhorších sériových zabijáků", který si všechno točil na video a chtěl to ukázat světu, postrádá atmosféru a navíc jde jasně vidět, že vše je zahrané. Navíc... vrah, který si všechno natáčí určitě nebude používat porouchanou kameru z roku 1,2 ... většinou totiž vůbec nevíte, co se před objektivem kamery odehrává. Jo a brutální? Kurva kde? Vrah se v brutalitě očividně moc nevyžívá, když vždycky uhne kamerou... neztrácejte s tím čas, raději se znovu mrkněte na Blair Witch.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Našťastie, dokumentárny štýl si tvorcovia múdro ponechali až do samého konca. Pretože napriek hrôzostrašnej téme sériového vraha je ich príbeh po stránke scenára neoriginálny a v podobe „normálnej“ hranej kriminálky by nemal šancu šokovať. Snímka na 80% mala našliapnuté, no čím menej sledujeme „chladných expertov s nezaujatými tvárami“ a čím viac sledujeme to, ako vrah unáša obete a následne ich mučí a zabíja, tým je to paradoxne slabšie. Už to nemá údernosť „chladných expertov s nezaujatými tvárami“. Napriek tomu to stále má niečo do seba. Zapôsobil na mňa istý zvrat, ktorý nastal po asi hodine, aj koniec s „bábikou“ Cheryl Dempseyovou. To bol ale zároveň jediný okamih filmu, kedy som si hovoril, že kvalitnejší herec by to zahral lepšie. Vždy je to trápne, keď sa netalentovaná amatérka pokúša o herecký výkon. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek má dobrou atmosféru ve smyslu vyvolání deprese. Předpokládám, že o to primárně šlo a to se také povedlo. Ale je to prostě ukázka toho, že dobrý nápad může být omezený tím, že se tvůrci bojí jej dotáhnout do konce. Ano, jsou zde nepříjemné scény, ale tohle prostě mohlo být horší. Závěr je zajímavý a ukazuje sílu/slabost lidské psychiky, což se povedlo zachytit velmi dobře a nepříjemně. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žral jsem to jak malé dítě lízátko. Sežral jsem to celé i s navijákem. Nevěděl jsem do čeho jdu, ale celou dobu jsem si myslel, že dokument je podle skutečné události. Po přečtení pár komentářů, se mi ulevilo, protože bych dneska nejspíše nešel spát. Znepokojující dokumentární horor o sériovém vrahovi. Po celou dobu výborný děj, obrovské napětí a i kamera. Kamera je amatérská a rozklepaná, ale za to se divák daleko více a rychleji vžije. Uf nemám slov a dobrý pocit.. 8/10 = 89% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Objektivně možná skvělý pseudo-dokument, jemuž není problém věřit zobrazené, subjektivně nijak nevýživná záležitost. Hlavně proto, že mě v poslední době tyhle sadistické hrátky různých magorů nechávají v mírné apatii. Není tam strach, ani napětí, jen pár rozmazaných záběrů na trpící ženy, což mě docela míjí. Dowdle umí (řemeslně) líp. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama