Reklama

Reklama

Houbičky

  • Irsko Shrooms
Trailer

Obsahy(1)

Partička amerických teenagerů, která si vyrazila do Irska, se jen chtěla pobavit uprostřed lesa s halucinogenními houbami. Ale nyní si chce někdo pohrát s nimi. A pak je zabít. Originální koprodukční horor, který vám opravdu nažene strach, natočil Paddy Breathnach.  Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina piatich amerických študentov prichádza do Írska, aby tam experimentovali s haluciogénnymi hríbami. Chcú si urobiť perfektný drogový trip. Trapní vysokoškoláčikovia si chcú rozšíriť obzory, ale ich výlet sa zmení na hotové peklo, keď začnú jeden po druhom umierať násilnou smrťou. Tvorcovia tohto nezmyslu, režisér, scénarista a ani herci, nemajú s intoxikáciou organizmu psychotropnými hubami a ani s točením horrorov žiadne skúsenosti a na výslednom produkte je to poriadne vidno. Je to hlboko podpriemerný horrorový film plný tupých kecov a nesmierne stupidných dialógov. Dejová línia je nudná a konečné rozuzlenie úplne blbé. * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po Freakdog / Red Mist od tohto rejžu my prišli na chuť i Schrooms. Technické spracovanie je opäť slušné, atmosféra pôsobila, len ten nápad nie je celkom adekvátne využitý, respektíve je tým dnes už prefláknutým doplnkovým dejom, ktorý sa stáva v podstate hlavným, o psychiatrickej liečebni alebo niečím takým, plus sedlákmi ohrozujúcimi mládež, proste klasika, blúdenie lesom a vyvražďovačka kemperov niekým a aj tá pointa je už poriadne otrepaná. Každopádne jej riadne zapísalo. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zajímavý hororůrek, který si po celou dobu drží to svoje tempo s celkovým průměrem pohybujícím se okolo 50%. Jedná se o hororovou klasiku a vlastně se tu žádné velké zvraty nekonají. Sympatická skupina odjede na odlehlé místo s temnou minulostí, berou drogy díky nimž halucinují. Pokračuje to nezbytným zmateným běhání po lesích a střetem s degenerovanými místňáky, během čehož všeho je nějaký tajemný neznámý postupně likviduje. Konec však změní význam celého filmu a dokonce jsem váhal, zda neudělím 4*, ale to by byl příliš velký skok. Jen říkám, nezavrhněte tento na první pohled průměrný film předčasně. 65% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Možná že kdybych si pár houbiček dal, tak z toho budu hotovej, ale bohužel zklamu Vás. Houbičky neberu, takže jsem to viděl zcela při smyslech a halušky jsem nechal na hercích. Těm hrabalo solidně, ale to je asi tak všechno. Napínavé scény se se mnou minuly, takže jsem neviděl ani jednu a nejzajímavější věc, co jsem se dozvěděl, byla ta, že jedna dívka (nebudu jmenovat která to se nedělá) asijského původu (Ona tam byla jen jedna asiatka? Jejda...) chvilka napětí...prdí ze spaní. Paráda to jsem fakt strašně moc potřeboval vědět. Takže doporučuji tuto "duchařinu" vynechat, jelikož lehce zapáchá až oči slzí... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor o priemernomˇrežisérovi. Paddy Breathnach natočil niečo čo sa len ťažko dá rovnať hororu. Atmosféra tu občas je ale niekedy to vyzerá ako o zhúlených debilov ktorý sa nahúlia a potom majú nejaké halucinácie a zdajú sa im veci ktoré si len myslia pretože celý čas tu zabija žena a nie nejaký prízrak. Koniec mi prišiel dosť dobrý ale tento horor prekypuje v niektorých scénach úboho až stoho bolí hlava. 60 percent. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo sedm týdnů, a to převážně v Monaghanu v Irsku. (Terva)
  • Paddy Breathnach získal dvě irské ceny IFTA, a to v kategoriích nejlepší režie a nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama