Reklama

Reklama

Zrozený k boji

  • Thajsko Khon fai bin (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V časech dávno minulých Thajsko vstoupilo se svou vyhlášenou rýží na pole mezinárodního obchodu a jak rostla poptávka, byli farmáři nuceni rozšiřovat svá malá políčka a shánět na své farmy buvoly ze severských pastvin. Mezi honáky dobytka se pohybuje i vrah rodičů mladého hrdiny Jone Bang Faie, který se snaží tohoto zabijáka vypátrat a zabít - ovšem jediné, co si z něj pomatuje, je zvláštní tetování na hrudi. Do hry se zaplétá proradný prodejce drahých traktorů, který plánuje honáky i dobytek vyvraždit a rozhodne se pro své záměry využít právě Jone Bang Faie... (cubajz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

t_gon 

všechny recenze uživatele

I když trailer dává tušit naději v přírůstek do rodiny „Ultra-mlátiček/lámaček“ filmu jako Ong-Bak či Tom yum gong, tak úvodní sekvence rychle vyvede neznalého z omylu. Absurdní děj o pomstě (kdo by to byl čekal,že?), pohání mladého sirotka na cestě ochrany vesničanů před zlodějskou bandou (krade se pouze dobytek), jejíž hlavní šéf kdysi stál za vyhlazením jeho vesnice... Dále by měla následovat krásná exhibice muai-thai umění, ale i s tou je to děs a bída. No a když se do filmu ještě přidá „dynamitová jízda“, tak člověku nebrání nic v tom, aby film z fleku odstřelil. Speciálně pro Idaha : t_gon „hovori taky obstojne anglicky“ a i s titulkami nebo bez nich na děj rezignoval hned po „úvodním přeletu dynamitů.“ Tudíž absolutně rozumím Adrianovému hodnocení a to jsem taky film přežil do konce na jeden zátah ;) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teším sa až príde doba, kedy Thaiské nadšenie pre vrcholovú gymnastiku a rozbité drevené bedničky (sú všade!) uchopí nejaký scénár, ktorý bude aspoň trošku filmový. Osobne ma pseudohumorné hysterické opičárny, ktorými je plátaná príbehová bezradnosť oveľa viac vytáčajú, ako bavia. A keď k tomu pridám tak max. 10 minút atraktívnych súbojov, tak je verdikt celkom jasný. Slabota. A je to škoda. 40% ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Dan Chupong není Tony Jaa (a je dokonce ještě o něco horší herec) a přestože muay thai docela slušně ovládá, akce nemá vůbec čím překvapit. A jelikož filmy tohoto žánru povětšinou nic jiného nenabízí, je Dynamite Warrior docela slušné peklo. Spletitý a po celou dobu spíš nejasný příběh, spousta trapných momentů, které měly být zřejmě původně vtipné a o režii a hercích pak raději pomlčet. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Edit 14.10. Konečně jsem se k tomu dostal s pořádnými anglickými titulky a jsem rád, že jsem zatím zřejmě jediný, kdo to může ohodnotit, když ví, co vlastně viděl. A čem to tedy vlastně je? Kdysi dávno Thajsko vstoupilo podepsáním obchodní smlouvy na kolbiště mezinárodního obchodu. Nejvyhledávanějším thajským artiklem je rýže, a tak farmy ve vnitrozemí zvyšují produkci, aby drželi krok s poptávkou. Nedostatek zvířecí síly k obdělávání polí se snaží vyřešit obchodníci honbou dobytka ze severovýchodu do vnitrozemí. Do hry vstupuje Waeng, prodejce předražených traktorů, který krade lidem dobytek, a ti nemají jinou možnost než je koupit. V té samé době mladý hrdina Jone Bang Fai pátrá mezi honáky dobytka po vrazích svých rodičů. Shrnutí Ačkoliv by film zasloužil zřejmě o hvězdu méně - ke konci to je trochu zmatené - film však rozhodně drží při sobě a díky drsnému humoru, skvělé akci a vypnutému mozku poskytuje v čekání na novou vypalovačku Tonyho Jaa mírně nadprůměrnou zábavu. Loučím se s hodnocením fandy akčních filmů a dovětkem: Létající kolena jsou v Thajsku v módě. 70% ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

naprostá demence - šíleně špatní herci, scénář, který nejspíš psalo sedmileté dítě ujíždějící na amfetaminech a v chvilkovém záblesku tvořivosti se tam pokusilo nacpat vše, co mu přišlo do jeho malé hlavinky - kanibala, muai thai, buvoly, kouzelníky, magické amulety, trotla se zgelovanými vlasy, traktory, pannenskou krev a hlavně rachejtle. Jednu hvězdičku dávám kaskadérům za přesvědčivé držkopády, zbytek filmu je nehoráznej shit. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama