Reklama

Reklama

Srpen před bouří

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh, líčený v nervním tempu, je situován na Manhattan do okolí Wall Street, kde se sebevědomý Tom Sterling, sugestivně ztělesněný Joshem Hartnettem, snaží udržet nad vodou svou a bratrovu kdysi prosperující společnost. Moc a úspěch se stále ještě zdají být tím nejdůležitějším, je srpen roku 2001. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Co se mi na filmu líbilo byli herci a kamera. To je trochu málo na uspokojivý zážitek. Podle obsahu by se mohlo zdát, že půjde o krach velké firmy z pohledu vlastníků, doprovázený depresivními stavy všemožných postav. Překvapilo mě pak, že jediným problémem je, že se někdo nechce vzdát části své práce a jak se pracovní krize promítá do osobního života. Toto téma by mohlo být zapracováno do běžnějšího života, a tak by nelákalo k něčemu odlišnému, jako jsou "Chamtiví lháři", kteří se kupodivu odehrávají také v roce 2001 a nikdo od nich nebude očekávat rozebírání 11. září. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Mám rozporuplné pocity. Když to vezmu co se týče děje, tak šlape dobře. Hlavní postava se snaží udržet a zachovat vlastní společnost. Film jede v rychlém tempu. Je to taková ,,adrenalinová" jízda plná dynamiky, co se týče obchodních schůzek apod. Hudba je zde více než dobrá. Jsem zklamaný ze závěru. To se nepokusil jí získat zpět? Jen tak jí nechal? Chtělo to víc promyslet. Hodnocení: 65% ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem je to jednoduchý jak žebřík, buď můžete Joshe Hartnetta, nebo nemusíte. Protože obsahově je to prostinký, víceméně nudný (pro někoho víc, pro někoho míň) a co je nejhorší, strašně klouzající po povrchu. Vůbec se nedozvíme, o čem se vlastně kecá, čím se Landshark zabývá... jen sledujeme 88 minut Hartnetta, jak se minimalistickým herectvím snaží vypořádat s úpadkem firmy, vztahy a jak udržet nad vodou jeden celkem zbytečný film. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Snímek datovaný bulvárními zprávami jede v cool tempu s cool hlavním představitelem o vážném tématu je stejně mělký jako jeho hlavní postava. Ekonomika je pro mě sice stejně známá jako vesnice kdesi ve Španělsku, ale mravní ponaučení, že brát peníze na lehkou váhu a obětovat tomu vztahy rodinné se nevyplácí jsem pochopil. Bohužel i Josh Hartnett je špatný tak, jak je mu vlastní. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na filme sa mi páčili herci a ich výkony a to bolo asi tak všetko. Nebol to bohvieaký filmový zážitok. Táto téma je už pre mňa tiež ohraná a režisér toho tiež veľa nenatočil. Režisér Austin Chick nevedel asi či chce natočiť drámu alebo romantiku, takže tam naložil od každého kúsok. Nefunguje však ani jedno a človek si celý čas hovorí, o čom že to vlastne teda je. Ja som si myslel že tam bude viac o 11.septembri 2001, poster tiež všeličo naznačil, ale nestalo sa tak. Pre mňa celkom sklamanie a na priemer to vytiahli herečky ako Naomie Harris a Robin Tunney. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet filmu byl 3,4 milionů dolarů. (Eldrick)

Reklama

Reklama