Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš infantilní, spíše trapné než vtipné. Mám radši serióznější pořady o různých experimentech (např. "Mythbusters"), ve kterých nechybí humor, ovšem není křečovitý a strkaný pod nos za každou cenu. Asi je "Brainiac" určen pro jinou věkovou skupinu. Čas od času poskytne zajímavý poznatek, ale proč tak dementním způsobem? 25% ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Je to už veľmi dávno, čo som jedného dňa videl v telke slovenskú reláciu Clever, ktorú uvádzal Ďuro Mokrý. Páčilo sa mi to. A potom som natrafil na toto, čo je snáď ešte lepšie a zábavnejšie. Pokusy, ktoré sa zväčša nezaobídu bez nejakého toho fóru a veľké množstvá výbuchov, to je ono, to sa mi teda páči. Zaujímavá relácia, škoda, že ju nevidím častejšie. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama