Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokaždé, když dojde ve vesmíru k mohutnému výbuchu meteoru, vyrazí směrem k Zemi zvláštní druhy slunečních bytostí. Dutch Fallon sleduje tyto stvůry od doby, kdy se poprvé setkal s jejich hněvem a navždy mu to změnilo život. Do svého pátrání zatáhl i svého kamaráda hasiče Jakea. Oba má ale ve svém hledáčku agent Cooke, který je chce obvinit ze žhářství. Během vyšetřování série nevysvětlitelných smtících požárů postupně narůstá nedůvěra v agentovy závěry a zjišťuje se, že všechno je vlastně úplně jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa nestačil čudovať, čo to pozerám za príšernú hlúposť. Lepší scenár by snáď napísalo i osem ročné decko! O nejakých hereckých výkonoch nemôže byť ani reči, pretože to čo tam tí ľudia predvádzajú je blamáž. Filmové triky sú hlboko pod úrovňou nizkorozpočtových seriálov typu Xena. Skrátka, šetrilo sa kde sa dalo a tak to aj dopadlo. "Fire Serpent" je príkladný filmový odpad! ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Noční můra pro všechny hasiče. Splněný sen pro všechny pyromany. To všechno je prapodivný tvor z vesmíru, který si zřejmě hrál v dětství často se sirkami. Název filmu označuje tohoto tvora za hada. No jestli chcete, ale tohle kamarádské stvoření se většinou pohybuje jako jiskra a hada to může lehce připomenout v jediné scéně. Vždyť ani nemá rozeklaný jazyk! :-) Na filmu Ohnivý had není zřejmě nic, co by stálo za pozornost odborníků z čsfd. Celý příběh o živé pochodni z vesmíru je podávám v extrémně tupém scénáři, který je ozdoben příšernými dialogy (agentka FBI k postřelenému muži, který si drží krvácející ránu: ,,Jste v pořádku?"). Efekty, herci i všechno ostatní stojí za starou belu. Než to vidět znova, to radši strčit nohy do ohně. Podobné filmy: Duch ohně (2002) ()

Reklama

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně točí v roce 2007? Dejte mi dva mega dolarů a natočím stokrát zábavnější film, třeba narozeniny naší babičky. Efekty někde na úrovni malování, dementní dialogy a hlavně šíleně trapnej hořící "had" - to všechno můžete od týhle slátaniny očekávat. Teď už vím proč si tvůrci South Parku dělali srandu ze všeho Kanadského. 1% za krásnej plakát. ()

Scratt odpad!

všechny recenze uživatele

Váhám mezi jednou a žádnou hvězdou. Zkusím si to tedy promyslet. Co jsem vlastně viděl? Ohnivý vesmírný had, který vylézá ze země a sem tam něco zapálí nebo se přemístí do člověka, který tím získá jiskru v oku a pak něco zapálí. Pár šikovných lidiček se snaží dokázat jeho existenci a taky ho zastavit...To není moc dobrá náplň pro film, že? Co je tedy Ohnivý had? No horor určitě ne, akční film to není a smát se lze snad jen efektům, takže ani na komedii se to napasovat nedá. Celkově vzato se jedná o zbytečný film s nezajímavou zápletkou, mizerným zpracováním a hereckými výkony podobné úrovně. Proč, že to tu vlastně píšu? A jó, to hodnocení...Takže to máme jednu nulu. 10% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už když jsem film viděl poprvé, měl jsem co dělat, abych ho viděl do konce. No a i tentokrát jsem u toho několikrát málem usnul. Za ty roky jsem už viděl celou řádku béčkových – céčkových hororů, které hraničí s odpadem, přestože jejich námět nevypadal zprvu vůbec špatně a tento kousek je toho zdárným příkladem. Tím nechci říct, že by scénář byl nějak zvlášť dobrý, ale přece jenom mě oficiální text distributora zaujal. Nápad se slunečním tvorem rozsévajícím ohnivou zkázu je docela originální, ale jeho zrealizování dopadlo téměř katastrofálně. Rozpočet 2 000 000 dolarů se ukázal jako hlavním důvodem neúspěchu a hned v závěsu za ním, byla neschopnost režiséra. Za celou dobu (snad kromě úplného začátku) nedokázal vytvořit potřebnou atmosféru, která by alespoň trošku zmírnila to trápení, které pocítí každý divák, jenž se na tento film podívá. Spíše než horor to mnohdy připomíná spíše nepodařený pokus o natočení jakési scifi komedie, při které se dočkáme několika velice špatných speciálních efektů. Digitální paskvil v podobě počítačově udělaných „gore“ scén a svítících očí nevyděsí ani osmileté děcko. 20% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama