Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Alouette 

všechny recenze uživatele

Studentka historie si potřebuje přivydělat ke studiu, tak přijme brigádku. U sympatických rodičů a jejich rozkošného synka proto vezme roli děvčete na hlídání. Už podle názvu filmu ovšem neproběhne hlídání chlapečka úplně hladce. Zásadní chybou je už zmíněný název filmu. Moment překvapení se nekoná. Na druhou stranu je výborná podívaná na pravé americké zabíjačky, které pán domu pořádá. Na háku ovšem nevisí macatí pašíci... ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Jen je na mě vysvětlených příliš málo věcí ... čí to bylo dítě (kdo měl být ten ďábel?), proč se o něj ty rodiče starali a proč se o něj starali ti další ... možná, že kdyby byly tyto otázky zodpovězeny, líbil by se mi zase o trošku víc. První polovina filmu nemá chybu. Škoda té druhé ... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

A to mi má jako nahnat strach?To si ten blbeček dělá prdel ,ne.Dvacet minut poznáváte hlavní hrdiny filmu,a pak bum,stojí před vámi čertík bertík."Mám hlad".Jeho rodiče vypadaj jako přestárlá dvojice country music.A pak to začne bejt ještě dementnější než začátek..Přesně takhle má vypadat,když hovado natočí hovadinu.10%. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nevinná větička "Babysitter Wanted" na inzertní vývěsce zaujme studentku historie umění Angie,pro kterou výhodná příležitost nabízí přilepšení si k průměrné finanční situaci,možná i k pohodlnějšímu bydlení,než tam kde je doposud,kde jí chybí i to nejzákladnější...vlastní postel. Po seznámení s rodinou,oboustranné otipování,ano...to by šlo,místo přijme,všichni se jí zdají natolik sympatičtí,jejich syn Sam trochu stydlivý(kupodivu o to víc "hungry"...ale co mu nedopřát)...se kterým jistě nebudou žádné potíže...ale zdání někdy klame,proto se nenechte ukolébat poklidným místem...jakým se farma Stantonových na první pohled jeví. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Angie je sympatická a modlí se dobře, to nemohu říci! Ale je pitomá, až bůh brání. Dělá všechno pro to, aby zhebla a tím mě dost rozčiluje. No a řekněme si upřímně, název filmu "Hledá se chůva" by byl krásně nevinný a překladatel (idiot) by nevykecal hned v úvodu zajímavý zvrat a musel bych si na ní počkat do poloviny filmu. Takhle bylo úplně jasné o co půjde, hned jak se fakan objevil a navíc ta podivná postava s kudlu vypůjčenou od BugenHagena jenom potvrdila podezření. Jinak ale: 1.Když si jdu pustit televizi, neříkám "jdu si pustit televizi" apodobně. 2. Když dám syrové krvavé maso do mikrovlnky a ohřeju ho, už není červené a krev taky nevypadá jako tekutá krev...nechtějte vědět, jak to vím...3. s tím překladem jsem to už psal? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama