Pravda o zkáze Titaniku (divadelní záznam)

Komedie

Československo, 1992, 85 min

Eduard Sedlář

Mojmír Maděrič výborný výkon, jinak proti Dívčí válce zklamání.(11.12.2008)

Po Dívčí válce sice trochu zklamání, ale i tak je to pořád sranda. Navíc od Dívčí války je zde humor originálnější (ikdyž spíš jen díky Maděričovi).(23.5.2008)

Ano, nezpochybnitelnou pravdou je, že k tomuhle se člověk většinou dostane až po skvělé Dívčí válce a namlsán jejím humorem se pak nevyhne jistému zklamání. V mnohém je to slabší (hodně suchá Štěpánová a Langmajer, Hánová sice pěkná, ale na pěst pokaždé, když otevře hubu /což sice je zcela v souladu s její rolí, ale na zajímavosti to moc nepřidá), naproti tomu excelentní Maděrič a výborným Ringo Čechem si drží laťku stejně vysoko, jako si ji vyzdvihli právě u Dívší války. I když, opět pravda, zde ten humor útočí trochu více na první signální soustavu a je jaksi jednodušší a prostší. Zasmějete se, ale nic moc to ve vás nezanechá.(24.2.2011)

Slabší než Dívčí válka.(3.7.2009)

• DocBrown

Namlsan Divci valkou jsem byl dost zklaman(23.3.2008)

• kowalski

Na rozdíl od Dívčí války je tohle trapná debilita a já u toho zbytečně strávil hodinu a půl.(24.2.2008)

• Jara_II

Takova jednoducha "zabavna" estrada..(24.2.2009)

• adriane9

Tuto divadelní hru pouze komentuji (nehodnotím) jelikož jsem ji naštěstí neměla možnost shlédnout ale bože vidím dobře?? Divadelní KOMEDIE Františka Ringo Čecha "Pravda o zkáze Titaniku" ??? ...To je vrchol všeho!..Opravdu jedna z nejlepších forem jak vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým...Teď už můžeme jen čekat komedii z koncentračních táborů například...(14.4.2012)