Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 2

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, příběh je viděl v lepším či horším provedení již nesčetněkrát stejně tak i zahrání jinými herci. Přesto se mi tento příběh a podání líbil a jako odreagovárnu si to zas za čas pustím. Hlavní roli zde nemá Cage ale jeho žák ze starých křižáckých výprav Christensen (zde vyměnil laserový meč, za křižácký a seká protivníky hlava nehlava až cákance krve létají), který se rozhodne pro vyšší dobro pomoci uprchlému princi a princezně. V příběhu asi nikoho nic nepřekvapí, zahrané je to celkem pěkně. Odehrává se to v pěkných scenériích a hraje k tomu příjemná hudba. Tak že já s tím problém nemám a dávám tomu 75% :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výprava priemerná, príbeh podpriemerný, herci priemerní, ale na druhú stranu je tu veľa osobných súbojov. Snímok je preto vhodný hlavne pre nenáročného, popcornového diváka, pre takých, ktorí práve dostali chuť na lacnú zábavu a oddych nezaťažený ničím komplikovaným. Film sa dá pozerať v polokómatickom stave len s prižmúrenými očami, na druhú stranu mám však pre vrcholný stredovek v súčasnej filmovej mizérii slabosť. 55/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $5,127,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $36,437 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $96,458 //počet predaných kusov ?║ krvavý masaker, rúbanica, ktorá vsádza aj na dramatickú notu a v tomto ohľade to nejde, ináč ako taký dobrodružný film sa to dá, Nicolas Cage s dlhými vlasmi je otrasný ale aspoň má celkom dobré akčné scény, Hayden v pohode, má to ako takú výpravnosť ale bližšie to má úrovňou k video filmu, hlavne je škoda toho záveru ten vyznel úplne čudne /45%/ ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tady se zase píše historie. Ze dvou třetin mizerné avšak do určité míry snesitelné klišé a běžností naplněné fantasy z dalekého východu se rozpadne na padrť v momentě, kdy se do příběhu navrátí po hodině Nicolas Cage coby Británií řízlý, náboženstvím kovaný a vojáky zjizvený Bílý duch, neboli konečně v roli, která překoná svoji špatností i legendární Rituál. Ne že by ostatní podávali výkony lepší, nicméně v zemi slepých je i jednooký králem (to jsem si holt nemohl odpustit). [30%] ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Oh bohové, který bezmyslný koncentrát blbosti schválil tenhle film? Přitom kulisy a řemeslo kameramana, stejně jako některá akce, si nestojí vůbec zle (rejža je zkušenej vedoucí kaskadérskejch scén), jenže ten ultradebilní scénář?! Tupé postavy, nudná a prudce odpudivě béčková zápletka (ale neskutečně béčková a hloupá), vytírání zadnic s blízko a dálnovýchodníma reáliema a k tomu ultratrapní herci (chudák Anakin, sice není kdoví jaký herec, ale je alespoň dobře nacastovanej a umí to s mečem, to banda bezejmenejch čínskejch dřev a Nic Cage, co mnhouří oko a mluví jednolitým chraplákem je daleko, daleko horší a k smíchu). Jsem si jistý, že kdyby produkci neměl na starosti űberblb, mohl to bejt slušnej béčkovej film, takhle je to jen stupeň nad odpadovou propastí, díky náznaku jistého slušného řemesla a GP gezichtu Haydena Christensena. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno