Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bývalém vězení Alcatraz u San Francisca jsou nalezeny pozůstatky těla z dob původního osídlení. Na ostrov doráží skupina vědců provést výzkum, ale nevědí, že se nejedná o jen tak obyčejné ostatky. Společně s nálezem těla byla totiž probuzena i dávná kletba... (Giovanni)

Recenze (5)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Horor, na kterém není hororového vůbec nic. Příběh, který nezní nezajímavě, je zpracován tak nudným způsobem, že jsem měl co dělat, abych neusnul. Gore a lekačky v podstatě neexistují, postavy jsou tak odpudivé, že jim přejete tak akorát smrt. Z čehož, když už k tomu dojde, navíc ani nic neuvidíte. Film hodný zapomenutí. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý odpad, hrozné herecké výkony, děsné triky, nudné dialogy, hnusní herci ......... vyhýbejte se této sračce! Rychle pryč! ()

Giovanni 

všechny recenze uživatele

Příšerně hloupý film. Tupé dialogy, toporní herci, trapné lekačky, kterým se snad ani lekačky říci nedá, nulová atmosféra - tu vylepšuje, ale jen nepatrně, prostředí věznice. Jednu hvězdičku za exteriéry a interiéry vězení a za jakžtakž rozumný příběh (nutno brát s rezervou). ()

Reklama

Reklama