Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Thriller

Recenze (47)

plakát

Devs (2020) (seriál) 

Verbal to napsal trochu podrobněji, ovšem podepíšu každé slovo. Já to zjednoduším. Artová sračka s totálně nesympatickými herci. Příběh tak na nějakou povídku nataženej do 7 hodin ukrutné nudy. Chci zpátky svůj čas.

plakát

The Mill (2023) 

Paráda. Taková rozvedenější epizoda Black Mirroru. Pořádně dusivá, tíživá atmosféra. A tomu ksichtu na konci bych skočil do úsměvu... Filozofický přesah je sice prvoplánovitý, ale nic mu to neubírá na závažnosti. Lepší 4*.

plakát

Resurrected (2023) 

Svěží, inovativní námět, já se bavil. Forma záběrů z počítače mě úplně nebere, ale do tohohle filmu se to hodilo. Pokud nemáte zrovna v lásce církev a máte rádi "kecací" scifi, jděte do toho, na letní večer oddychovka jak má být.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Já protože jsem od toho moc neočekával jsem byl příjemně překvapen. Je to pohádka, ale se skvělým vizuálem, hláškujícím Russellem, který to celé odtáhl ... bezva oddychovka na večer.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Chvíli se to bere vážně jako klasická vyvražďovačka, chvíli si to ze sebe dělá srandu, za mě super počin :))

plakát

Žhářka (2022) 

Mně se to líbilo. Čekal jsem míň, než jsem nakonec dostal. Hudba perfektní (retro jaxviň) a děvčeti jsem její roli 100% věřil. Za mě super.

plakát

Matka versus android (2021) 

Jako pilot k seriálu bych to bral všema deseti. Takhle jen 8 🤪

plakát

Finch (2021) 

Achjo, pobrečel jsem si...

plakát

Labutí píseň (2021) 

Kolosální nuda. Celou dobu člověk čeká, že se z toho něco vyvine a ono pořád nic. A najednou titulky. Vraťte mi někdo 2 hodiny života.