Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínají prázdniny a sedmičlenná parta teenagerů vyráží na pařbu do osamělá chatky. Je mezi nimi i hororový nadšenec Mike, který např. ví, že není dobrý nápad chodit na noční procházky pouze s baterkou nebo přebývat na místě, kde někdo zemřel za záhadných okolností. A v okolí opravdu něco je a evidentně to nehodlá nechat nikoho naživu, s čímž se musí Mike (a ostatní) díky svým znalostem hororového žánru náležitě vypořádat. (Tuxedo)

(více)

Recenze (16)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla legranda :-) Fakt jsem se nasmála a ta zelená potvůrka byla vážně suprová, amatérizmus mi u tohoto snímku vůbec nevadil...myslím že by to bez toho ani nebylo ono. Krásné herečky, pěkné prostředí a líbila se mi i hudba, ale přesto právě proto že to na mě jako horor působilo jen místy (ostatně jako x dalších filmu z první půlky 90.let) dávám tentokrát jen lepší 3 hvězdy....60% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Výrazným pozitivem rozhodně je, že tvůrci přesně věděli, co se divákům na slasherech a podobných hororech líbí a taky to velkou měrou přenesli do filmu. Ve filmu se tak téměř neustále prohání potencionální oběť/slečna nahoře bez a neustále je slyšet osmdesátková hudba, která příjemně nalaďuje ticho před bouří. Na druhou stranu filmu dost ubližuje amatérský původ, takže v mnohých scénách vidíme špatně zakryté scény, v nichž by měl být nějaký trik (např. skok oknem apod.) a samotné monstrum také není moc děsivé. Je to situované do lehké parodie, což podporuje i postava hororového znalce Mika, jehož hlášky se ale velmi rychle okoukají. Nic nezkazíte, když si film seženete, ale z podobného ranku se mnohem více pobavíte u raných děl Sama Raimiho a Petera Jacksona, tady se výsledek dostavil jen z poloviny. 7/10 ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť amatérske, ale pobavilo. Gumený kríženec žaby a krokodíla s chápadlami asi nevydesí, ale pri niektorých scénkach sa nedalo nezasmiať. Je to také typické, mierne erotické béčko, páčila sa mi paródia na Indiana Jonesa a vtipná scénka v závere. Hudba bola kvalitná, prostredie tiež pekné, navyše v tom hrajú sympatické herečky. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V podstatě strašná hovadinka, ale docela zábavná. Tahle nízkorozpočtová sci-fi komedie si utahuje z hororových pravidel všech vyvražďovaček, a to hlavně skrz zdejšího hrdiny - filmovýho maniaka. Ten komentuje většinu špatných rozhodnutí svých kamarádů ("nelézt v noci do lesa s baterkou, nekoupat se v rybníku"), protože správně tuší, že v okolí se pohybuje mutantní mimozemšťan. Jeho podoba sice může vyvolat výbuch smíchu, ale tenhle defekt se snaží kompenzovat svou vytrvalostí uhnat svou oběť a rozežrat jí ksicht. Navíc nějakej ten sex, kozičky a demoliční finále. Malý, sympatický béčko. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět je v rámci žánru dobrý a s lepším scénářem by to bývala mohla být povedená béčková komedie, nebýt dvou zásadních mínusů - absence zábavnosti (čekal jsem mnohem propracovanější humornost scén) a krajně nesympatického ženského i mužského hereckého osazenstva (v čele se zjevným homoušem Nickem, který nepřesvědčivě předstírá, že je na ženský). Pobavil mě snad jen bezostyšně levnotrikový zelený žravec, ale ruku na srdce - tak špatné a nenápadité triky byly příliš mizerné i na levné béčko, které si okázalou mizérií a lácí svých triků buduje svůj imidž. Do koše s tím a rychle o film dál, mám po dovolený co dohánět. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Rolfe Kanefsky si zahral vo filme cameo – postavu kráčajúceho študenta na internáte. (beso74)
  • Scény z domu sa natáčali v troch rôznych domoch. (beso74)
  • Natáčanie filmu trvalo 24 dni. (beso74)

Reklama

Reklama