Reklama

Reklama

Na výpravě s Jeffem Corwinem

(seriál)

Obsahy(1)

S Jeffem Corwinem celým světem po stopách nejzajímavějších zástupců živočišné říše. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný dokument z Animal Planet, u kterého se dozvíte mnoho důležitých informací o zvířatech, Jeff Vás někdy pobaví jemným humorem a zjistíte, že všechny zvířata mají přece jen "něco do sebe", ať už od krysinky, tak po obrovského a inteligentího slona. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

V tomto „přírodopisném“ dokumentu se od Jeffa Corwina dozvíme, že slon má chobot, žirafa dlouhý krk a krokodýl spoustu ostrých, nebezpečných zubů.. Krom toho máme v tomto „one man show“ možnost obdivovat nekonečný potenciál Jeffových mimických a komediálních schopností. Ambice jsou naplněny, sledovanost zaručena. Nemám to tvůrcům za zlé, protože americké rodinky by se na to jinak nedívaly… ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Přírodopisné dokumentární filmy jsou ty vůbec nejlepší. Navíc Jeff Corwin je velkej sympaťák a všechno vysvětluje s humorem. Záběry jsou úchvatné a dozvíte se z toho fakt maximum informací o nejrůznějších živočiších, jen některé epizody jsou slabší. Jinak musím říct, že Jeff mě baví mnohem víc než Steve Irwim. Pro mě 90%, luxusní série... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dokumentární filmy chovám v oblibě. Jeff putuje po světě a ukazuje nám zástupce živočišné říše dokonce někdy i s humorem. Tento dokumentární seriál není vůbec špatný. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama