Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých lidí (asi pět) pluje na výletní jachtě na největší pařbu svého života. Ale kus skály všechno změní, a ztroskotají na pustém ostrově (samozřejmě s veškerým vybvavením). Ale ani to jim nepomůže proti tomu, co na ostrově žije - humanoidní tvorové, kteří si jednotlivé členy naší skupiny dají tak maximálně k večeři ... Už jsem to psal několikrát, někdy mám takovou masochistickou chuť pustit si nějaké béčko (neplést s Péčkem :) ). Pak jsem buď šíleně nasranej, co jsem to zase viděl za ptákovinu, nebo docela mile překvapenej, že i mezi béčky se najde něco ke koukání. Ztracený ostrov je ale něco mezi tím - určitě to není žádný super odvaz, ale koukat se na to dá. Co se ale nepovedlo, je herecké obsazení - herci jsou do jednoho tragičtí (tedka kromě oněch tvorů, ti jsou náhodou suproví). Scénář je až příliš předvídatelný (je tu snad někdo, kdo netušil už od začátku, kdo přežije?)... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak hned z kraje musím říci, že se jedná opravdu o dost nepovedenej horror, který se snažil něco vytěžit z výbornýho the Descent, ale moc se mu to teda nepovedlo, ale pěkně od začátku. To takhle jedna pětičlená skupinka vyrazila lodí na výlet, ale jelikož měli smůlu tak ztroskotali u jednoho ostrova a aby ty smůly nebylo málo tak ostrov obývají kříženci opic, lidí a kdo ví čeho, kteří rozhodně nejsou vegetariáni. Jo a jsou slepí. Během chviličky tak je z pětičlené skupinky jednočlená a začíná pralesní naháněná. Zní to hrozně? Ono to hrozně nejen zní, ono to hrozný i je. Postavy jsou příšerné, zabití směšná no vlastně žádná, nic z nich prakticky neuvidíme, uvidíme téměř vždy až mrtvolu, gore téměř žádné, atmosféra minimální která nestojí téměř za řeč. Co se týče masek tak ty jsou docela dobré, ale mohli být lepší. Snad jediné co se opravdu povedlo tak je prostředí, příroda je opravdu pěkná, ale kvůli přírodě se na horror nekoukám, to se koukám na dokument. Celkově to vlastně ani nestojí za pozornost, nic nového, viděno již mnohokrát a mnohem lépe natočeno. No prostě další podprůměrnej přírodní skoro slasher, nic novýho pod sluncem. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pane jo,to byl ale "skvost".Ještě že se zhruba od půlky přestalo úplně mluvit,aspoň nemusí divák poslouchat ty nesmyslný žvásty.Jinak story je to skutečně vážně "úžasný",opuštěný ostrov,kde vraždí skříženci jamajčanů s opičáky je vážně nápad k nezaplacení a když je k tomu trapnému vybíjeni vystrčena ještě navíc taková banda nesympatických obětí jako zde,je to strašné utrpení celé to vůbec sledovat.A hlavně krom idiotskýho děje nemá Ztracený ostrov ani krev,ani atmosféru,ani napětí,prostě nic,natož něco hororového.Celé mi to přišlo strašně amaterské,nelogické a trapné.Sledování Ztraceného ostrova je naprosto ztracený čas,jde prostě o hodně nepovedený televizní béčko. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

V 90-tych rokoch ešte ako mladistvý som bol naprosto nevyberavým konzumentom čohokoľvek hororového, ale nekonečný monotónny prúd nudne stupídnych béčiek ma nakoniec otupil až do takej miery, že dnes už si nie som istý či sa stále považujem za fanúšika žánru keď sa mu začínam vyhýbať. Označenie HOROR už ma skrátka nepriláka tak ako kedysi a aj tento film je dôkazom toho prečo. Lebo jednoducho neponúka ani teplý PRD! Ďalšia banda amerických trtkáčikov sa vyberie na výlet a stroskotajú na dákom ostrove obývanom rasou opičích rastafariánov. Stroskotanci sa chvíľu motkajú po ostrove, začujúc občas podivné funenie z krovia a potom sú opičiakmi bleskovo pobitý v štandardne chaoticky roztrasených záberoch. Neskutočne "záživná" je posledná štvrtina filmu kde jediná čo prežila behá dlhóóó... sem a tam, kľučkujúc pomedzi stromy aj slepých opoľudí. Fakt že vražedný primáti sú z nejakého neznámeho evolučného dôvodu nevidiaci a to aj napriek tomu že skáču po stromoch potom krásne ilustruje skutočnosť, že scenáristi týchto filmov môžu zároveň písať a byť pritom úplne negramotný, s roztopeným asfaltom miesto mozgovej hmoty. Hrdinka sa tak musí natrieť nejakým slizom aby ju nemohli vyčuchať a to nie je jediná vec čo nebezpečne pripomína Predátora. Žiadna časť filmu nebola zábavná, ale poslednú pol hodinu ma skutočne žrali mrle keď sa tam len potme nezmyselne naháňali a jediné doprovodné zvuky boli GŔŔŔ-GŔŔŔ od tých blbých Chujopitekov. Jediný pozitivny detail čo som si všimol bolo to že hrdinka prišla počas súboja s alfa samcom o nohavice a ostala len v gaťkách, ale vďaka tme sa ani na to nedalo veľm pozerať. Celý život čučím na filmový brak a nikdy ma nenapadlo s tým seknúť pretože ma baví sa v tom hrabať, ale takéto "horory" už nech ma láskavo bozajú v riť. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času... První půlhodinu se seznamujeme s pěti postavama, které nás absolutně nezajímají (teda až na Jewel Staite, díky níž jsem tomuto "veledílu" dal jeden bod), potom jsou během pár minut všichni, až na Jewel, zabiti a to tak, že nic nevidíme a poslední půlhodinku sledujeme Jewel, jak pobíhá po džungli, hledá nafukovací člun a snaží se vyhýbat zmutovaným opicím, nebo co to je... Prostě zbytečný film... Jo a nechápu, proč je film označovaný jako horor, mě to přišlo spíše jako dobrodružný film... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama