Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo mocinky moc snažil být šokující a neuvědomil si, že je ve skutečnosti krotký, slabý a bezbranný jako čerstvě vylíhlé kuře. Nic moc herci (zejména hlavní hrdina, neskutečný to kus ohavného dřeva), überstupidní dialogy, vyčpěle klipovitý střih, trocha umělé krve, nahoty a quasicynických hlášek prostě ten cool film, o který všichni tak stáli, neudělají. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Fěťáci, soulože v pitevně a sadomaso... to vše tu je, ale náznak nějakého napětí... Vůbec. Jak už tu bylo zmiňováno konec je dobrej, dokonce jsem přestal koukat okolo a soustředil se na film. Dál se povedlo už jen řezání do těl, to vypadalo opravdu věrohodně. Hodnocení 3, jen proto, že mam rád Mila Ventimiglia jako hrdinu 45% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková celkem úsměvná hnusárna, která si trochu prvoplánově lebedí v šokujících scénách - od vrtání se v nahých tělech až po divoké sexuální orgie. Snaží se to bejt až moc cool a dekadentní a funguje to jen místy. Pro otrlejšího filmového diváka nejde i nijak extrémně nechutnou podívanou. Partička hlavních postav je trochu plochá, ale Milo Ventimiglia jako takovej antihrdina je dobrej. Závěr poměrně překvapivej a ráznej, film jako celek zábavnej. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být? Hodně úchylná záležitost. Hra o tom, že někdo někoho zabije a ostatní kolegové z branže patologů pak musí příjít na to, jak k vraždě došlo, je tedy pro pořádně silné žaludky a je to více méně humus. Konec se vybarvil celkem slušně, tak nakonec dávám dvě hvězdy, ale jinak to stálo teda za velký kulový. Samotný nápad je vskutku nic moc a i děj na mě nepůsobí nijak zajímavě. To už asi nikdy více. 35% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hollywoodske objavy Mark Neveldine a Brian Taylor (CRANK) nám z pozície scenáristov prinášajú ďalšiu svižnú jazdu, ktorá na úkor spádu postráda hororové momenty no rozhodne nie atmosféru. Zaujme tým ako sa mladý patológovia predbiehajú v určení tej správnej diagnózy nebožtíka, pričom vo väčšine prípadoch to niektorý z kolegov vie úplne presne. Neviem ako má kto zafixovaného Mila Ventimiglia, ale podľa mňa sa sem úplne hodil a aj to zahral najlepšie zo všetkých zúčastnených. Najlepšie scény: návšteva brlohu pod vplyvom drog a rozbitie dusíkom schladených pľúc. 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Někteří účinkující se museli před natáčením dívat na opravdovou pitvu, kvůli přípravě na své role. (Musak)
  • Většina orgánů viděných ve filmu pochází z prasat a krav. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama