Reklama

Reklama

Recenze (16)

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Detailné prebodnutie ženského prsníka, hadie vniknutie do ústneho otvoru cez sklenenú rúru a následné vystúpenie z prerezaného brucha, pojedanie vysmážaného penisu... Hodne sexu, hodne gore. Nízko rozpočtová a príliš amatérska napodobenina (variácia) Hostelu. Jedna hviezdička za pár vydarených krvavých scénok. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Ryana Nicholsona sa vcelku vydaril a poukázal akým smerom sa zrejme bude uberať jeho ďalšia tvorba. Áno, narážam na litre krvi, nahotu, gore i rôzne násilnosti a úchylnosti, ktoré však dokáže zaobaliť do slušného celku a dať im (väčšinou) aj význam, takže hoci si Nicholson točí čo chce, má to aj dej a v tomto prípade tiež uchádzajúcich hercov. Príbeh ukazuje partiu mladých, ktorí sa na výlete v krajine šikmookých dostanú do konfliktu s mafiou a miestnymi zvykmi a následne zažijú pekelnú dovolenku plnú sadizmu a napätia. Film mi pripomínal taký mix Hostelu a Motelu smrti, no technickým spracovaním je od nich ešte ďaleko; cítiť tu amatérčinu a vidieť lacnú kameru. Snáď si režisér časom zarobí aj na novú, lepšiu:-) A pokiaľ by to nebolo jasné z predchádzajúcich riadkov - nie je to nič pre citlivejšie povahy. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že se bude jednat o nějaký "fake snuff" amatérské kvality, ale vyklubal se z toho nakonec regulérní exploitaition ... Jako je to fakt nářez jako kráva, potoky krve, proudy krve, hodinovej hotel je v podstatě na konci vymalovanej do ruda. Všelijaký druhy mučení, kanibalismus, násilí, sex, drogy ... Prostě hodně "skaženej" exploiter, kterej i když je tak trochu amatérskej a pozná se to zejména na kameře, je fakt super, protože se s ničím moc nepáře... navíc je zde obrovská maskovaná gorila, která ve finále začne masakrovat všechny, kdo jí příjdou pod ruku (záporáky i kladný hrdiny/oběti ...). Prostě exploiter jako víno, plnej počet bez debat ... ()

paolito odpad!

všechny recenze uživatele

To, že po každém bodnutí tečou z nešťastníka/nešťastnice hektolitry krve, to si mohou dovolit maximálně tak borci z Tromy, u filmu, který se snaží být regulerním hororem to působí směšně, samoúčelně a uboze. Na druhou stranu je možné, že film byl sponzorován nějakým masokombinátem a trocha product placementu není nikdy na škodu :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tedy ne že by mi hojnost krvavých scén v hororech vadila, ale problémem je, že v Live Feed je to všechno hrozně samoúčelné a film v podsatě nic jiného než krev (popř. sex) ani neobsahuje. Děj je tedy nijaký, postavy divákovi lhostejné a gore uspokojivé... komu to stačí, ten se na LF podívat může, já očekávám přecijenom trochu víc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama