Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Sympatická vztahovka, která i přes název rozhodně nepatří do škatulky teenage komedií. Ačkoli v ní sex hraje významnou roli, jde především o různé polohy vztahů k němu vedoucích. Film překvapí svou decentností co do zobrazení samotného aktu, ale i trefně nastaveným zrcadlem ve kterém se pozná každý sexuálně zaujatý divák. ()

Reklama

vadic 

všechny recenze uživatele

Docela 'hluboká sonda' do několika ložnic obývaných rozdílnými páry, trojicemi a zárověň zábavně-naučná příručka. Námět YPF se bohužel nemohl vyhnout občasné trapnosti, umělosti, ale jak napsal už kOCOUR, tak to bohužel je i v reálu. Mohlo to dopadnout hodně špatně, ale Gero z toho vybruslil velmi galantně a stvořil hodně zábavný 'assterpiece'. Happy birthday, baby :)) ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

V tomhle se musí každý vidět. Kdo neprožil minimálně dvě nebo tři z těchto situací? Ty trapasy, ty krásné zážitky, ta nerozhodnost, ta cílevědomost? Miluju takovýto styl vyprávění a prostě to celé dneska sedlo, musím jen doporučit. Doporučit dívat se ve dvou :) A hodně pozitivně hodnotím český dabing, což se stává málokdy. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama