Reklama

Reklama

Aniž by věděl jak a proč, ocitá se Eddie sám uprostřed Mohavské pouště v jakési podivné hře, kterou nikdy nechtěl hrát. Jen pomocí vysílačky je ve spojení s člověkem, který ho sem dostal. Představil se jako Jimmy, ale neřekl, o co mu jde, proč si vybral právě Eddieho, ani jestli ho zabije, nebo nechá žít. Jedno je ale jasné, chce, aby Eddie trpěl a sáhl si až na dno svých sil a svého černého svědomí. Aby chtěl raději zemřít, než dál snášet Jimmyho krutou a zlomyslnou hru… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Příjemnej malej thriller, kterej si na nic nehraje. Příběh od začátku až do závěrečný pointy vyvolává spoustu otázek o motivaci postavy Henriksena, přičemž o postavě Grosse se taky téměř nic nedovíme. Pointa sice neni upně dechberoucí, ale musim přiznat, že mě vůbec nenapadla a i když byla trochu přitažaná za vlasy, líbila se mi. Technický zpracování bylo solidní a v rámci terorizování Grossovy postavy se objevilo pár zajímavejch nápadů (kaktus). Za největší úspěch však považuju skutečnost, že jsem se slušně jednorázově pobavil i přes to, že jsem měl k dispozici dabovanou verzi ve formátu 4:3. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který stojí na pevných osvědčených základech správného psychologického thrilleru, kdy se jedna postava dostává pod útlak druhé. Tady se hlavní hrdina probouzí na vyprahlé poušti jen s kompasem a vysílačkou. Přes ní s ním komunikuje jeho únosce, který si na něj připravil několik pekelných překvapení. Jak se později ukáže oba muži mají společnou minulost. Polovina filmu se bohužel táhne v dost nudném duchu, ale objeví se i několik velice pěkných okamžiků. Hlavně scéna s kaktusem a drogovými dealery. Rozhodně neuškodí se na film podívat, ale není to ani nic na co bych se musel dívat znova. ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Hodného Eddieho přepadne na kraji pouště zlý Jimmy a potom ho pěšky pošle přes celou poušť s tím, že mu dá pouze kompas a vysílačku. Potom za ním vyrazí ve svém autě a po celou dobu filmu ho různými způsoby mučí. Mimo těchto dvou hlavních postav se ve filmu mihne na pár vteřin ještě asi tak dalších pět herců , takže vlastně celý film sledujete pouze dvě hlavní postavy. Tím ovšem nechci nechci říct, že by jste se měli nudit, příběh je celkem zajímavý a závěr celkem originální, i když pro mně trochu nelogický, protože Éddie vlastně musel vědět, proč ho někdo přepadl. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Typický ultranízkorozpočtový dramatický sriler odohrávajúci sa v nejakom prdelákove, v ktorom sa nič poriadne nedeje a vegetol by mu dal plný počet. Už to, že mu ho tentoraz nedal o niečom vypovedá. Ruky preč od toho, inak budete trpieť ako hlavný hrdina Goss, ktorý tu znova nič zo svojich bojových schopností neukáže. 0/10. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý film od začiatku do konca.Pekné púštne scenérie,horúčava,smäd.Muž sa prebudí uprostred púšte s vysielačkou a kompasom.Aj napriek malému castingu sa to dobré pozerá.Dej je v Mojave Desert,najhorúcejšie a najnižšie položené miesto v USA..Zo začiatku sa zdá to bezduché a sadistické trýznenie ako len také hranie,ale nakoniec sa ukáže že je to plán.A to veľmi šikovný a veľmi dobré prešpekulovaný plán pomsty.Niekto možno bude sklamaný,ale ja som nebol.Čo som čakal,to som aj dostal. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama