Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během silné bouře je zasaženo řídící centrum chladícího zařízení jaderné elektrárny. Hrozí roztavení reaktoru. Běsnění přírodních živlů navíc nepolevuje a z bouře se stává hurikán. Pracovníci elektrárny musí odvrátit katastrofu v podobě hurikánu s nukleárním okem, který by ohrozil miliony lidí. Čas není na jejich straně a katastrofa s apokalyptickými následky se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pár ožralých kámošů, něco piva a Nukleární katastrofa = to nemůže neklapnout. Ultimátně nablblé béčko, které vás mimo obvykle pošahaným scénářem, zaskočí pár sofistikovanýma vychytávkama. Tak hlavně se mi líbila jaderná elektrárna, kde pracovali přesně tři lidi (dva v řídícím středisku a jeden jakýsi vrátný). Vlastně ctyři - ješte se tam mihl vrátný u závory. Dále jsem tak nějak nepochopil jak souvisel ten hurikán a problém v elektrárně, přišlo mi to jako dva zcela nezávyslé děje pláclé do jednoho filmu. K čemu tam byla ta rodící asiatka, když něměla žádný vztah k celému ději, ví asi jenom scénárista. A dalo by se pokračovat- střizlivým vztup zakázán ! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

(Ne)Zdárný příklad toho, jak vypadá hodně špatný katastrofický film. Tento nezaujme skoro ničím (v pozitivním slova smyslu) a samotný příběh je neskutečná sračka. Řekl bych, že šlo jen o pračku peněz, ale to by do něj museli tvůrci vložit nějaký zajímavý kapitál. Většinu pobrali zřejmě herci, kteří i tak podali otřesné výkony. Jamie Luner vyloženě zklamala, těšil jsem se, že předvede více. O zbytku škoda mluvit. Ty taškařice s počítačem, který je považoval za vetřelce, beru jako špatný vtip, nemělo to ani pořádnou atmosféru. Naprosto zbytečná ztráta času. Jedna hvězda za Jamie. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vsechno podstatne uz napsal ve sve vycerpavajici recenzi Subjektiv ja jenom pridam postreh ze ten uvod pred titulky je vypujceny z Wynorskiho Hurikanu to je dukaz ze i film vykradajici jine filmy se da vykrast! jinak ten pocitac jmenem Stacy je opravdu hrozna svine a nezaslouzi si vypnout ale rovnou rozsekat na milion kousku jinak to bylo ale tak neskutecne tupy ze odpad dat proste nemuzu kdyby vsichni delali katastroficky zetka tak jako Ray a Wynorski jeste by se na to dalo koukat ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak často omýlaná problematika nadvlády umělé inteligence nad člověkem. Dyť je to až trapné jak je to všechno už stejné... člověk stvoří UI a potom si s ním dělá co chce... bože dyť to je až trapné todletoto... 1* možná bza bouři která mi stejně nejde do hlavy kde se najednou tak náhle s kolapsem počítače vzala... ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Prorocký snímek, který geniálním způsobem předjímá jadernou katastrofu v elektrárně Fukušima. Jen mi bylo líto, že rodící Japonka nakonec nevyvrhla chobotničku nebo alespoň mutanta, ale chápu, peněz na triky příliš nebylo. Film se též dotýká bolestného tématu vykořisťování dělnické třídy, neboť dva naprosto & dokonale nekompentení vedoucí pracovníky musí zachraňovat ubohý, neustále se převlékající technik (přezdívaný veselou Trololo společností instalatér Helmuth), jenž kvůli jejich neschopnosti neustále nestíhá oběd, musí v továrně být přesčas a nadto je ještě ohrožován na životě i zdraví, když je nucen zasunout správnou základní desku (nebo co to bylo) bez potřebných ochranných pomůcek. Jejich použití zde je mi vůbec záhadou, do servrovny se jednotka Linda do ochranného obleku převlékala, avšak když lezla z místnosti označené reaktor (ten se btw. nacházel v kumbálu, na němž mohla klidně viset cedule 'Reaktor a smetáky' - ovšem co chtít po reaktoru, u kterého je nápis NIC 1000), byla již svlečena, žel ne dokonale. I vedro ve ventilační šachtě ji přimělo svléknout si pouze košili, takže se tu koz nedočkáme. Závěr pak jest hlubokou trollbou, neboť vypnutí šíleného počítače, ovládajícího celou elektrárnu by, alespoň myslím, nutně muselo vést k tomu, že se jednotka Linda nejen nedostane z ovládací místnosti, neb všechny dveře jsou ovládány právě počítačem, ale i nakonec vybuchne. Jak však píši, nebylo na triky, takže celou katastrofu si divák musí představovat sám u závěrečných titulků a na osoby bez fantasie není zase jednou myšleno, což ovšem při své arogantní povaze nepovažuji za až tak velkou chybu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama