Reklama

Reklama

Prasáci

Obsahy(1)

Miles je mladý a atraktivní mladík, který nemá problém se sváděním dívek. Jeho nejlepšího přítele Cleavera napadne uzavřít sázky na to, že Miles svede 26 dívek jejichž počáteční písmena utvoří celou abecedu. Problém ovšem nastave u Gabrielle Xeropolous jako "X", do které se Miles zamiluje a dojde k rozporu mezi Milesem a Cleaverem... (baXter)

(více)

Recenze (45)

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Romantický sexuální film ... ale jo, ze začátku mě nadchl (že to slyším poprvý asi..) nápad, že má Miles získat celou abecedu holek kvůli sázce. Chvilkama to bylo (alespoň trošku) romantický, zajímavý, ale nakonec si stejně člověk nemůže furt lhát a říká si "koukám na film o šukajících puberťácích" (i když byli kluci starší, u nich to to začíná od 20, tak proto mluvím o teenageřích). Prostě to šlo, průměr. Jo a zlobím se za ten nahatej konec před najetím závěrečných titulků, takhle se film, který se o něco snaží (tenhle tak působil) nechová... ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, ve které se našlo dostatek srandovních scének a gagů, jež celkem obstojně pobavily. Musím také tvůrce pochválit za opravdu originální námět, který rozhodně nenudí. Jen si myslím, že je trochu škoda, že film v závěru klade až příliš velký důraz na romantiku a taková ta bezstarostnost a odlehčenost první půle se z filmu vytrácí. ()

Reklama

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Celkom sledovateľný film pri ktorom zbehne rýchlo čas, no škoda že to nie je ani poriadna komédia ani romatika. Po dvadsiatich minútach som správne predpokladal určitú časť deja, do potom sa to pár krát otočilo. No nečakal som ako to skončí, a teda pokus o srandu tam aj na konci bol. Sympatická romantická slabokomédia, ktorý ničím neurazi a nesnaží sa byť zbytočne trápna. Dobrý herci, ktorý sa škoda že neobjavili aj vo viacerých filmoch, a najmä Gabrielle Xeropolous (Melanie Marden), pekná to žena :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prasečina o prasečinách pro prasáky. Podaří se promiskuitnímu Milesovy obšťastnit 26 dívek, jejichž počáteční písmena příjmení obsáhnou celou abecedu, nebo ztroskotá na prokletém písmeni X. Primitivně sprostá teenagerovská komedie, ve které vzduchem neustále létají slova jako šukat, koule nebo kozy s celkem originálně nastavenou záptetkou, mizerným zpracováním a dosti nesympatickými hlavními prasáky - pardon hlavními hrdiny. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V celku zábavná oddychovka,která plynula rychlím tempem a dokázal jsem se u ní i zasmát,parádně vydechnout a odpočinout.Věc kterou u tohohle filmu cením asi nejvíce je námět,který mě dost pobavil.Ve snímku najdete zábavné a sexuální scény (v malém množství).Bohužel tam ale najdete i spoustu zbytečného klišé a pár věcí by se ještě dalo vytknout.Pro mě ale nakonec docela velké překvapení(když přihlížím k hodnocení na čsfd),které bych shrnul na silnější 3* :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama