Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Průměrný "mysteriózní" horůrek - s přijatelnou dávkou demence, koukatelnou mírou napětí a opravdu "zářivými" výkony hlavních protagonistů - balancuje někde na pokraji dvou až tří bodíků. Představitelka hlavní role Nora Zehetner (s tímhle jménem, holka, neprorazíš) je ale takový něžný herecký polínko s velkýma kukadlama, že se nemůžu ubránit a musím jít s hodnocením filmu nahoru :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím, proste musím. Musím ubrať hodnotenie, pretože aj napriek podarenej pointe a niektorým napinákom, ide o tuctovo natočený thriller, ktorý iba klame telom a neponúka nejakú tú temnejšiu atmosféru, ktorú som tak nejak čakal. Škoda, mohol som mať príjemný mrazivý večer ( tak mi len stačilo to vonkajšie mrazivé počasie ). ()

Reklama

CBD 

všechny recenze uživatele

Když už máte celkem zajímavý námět, slušně hrající herečku, peníze a zajímavé prostředí je s podivem co dokáže udělat televizní zpracování. Tohle by mohla být velmi sympatická záležitost nebýt té "televiznosti" - absolutně se nehodící k záměru zpracování - a jak již bylo zmíněno naprosto nelogickým jednáním postav. Zkrátka tomu chybí i tolik potřebný styl, kdyby si to vzal na paškál někdo s hororovým feelingem alá Christopher Ganz bylo by to o hodně lepší. BTW, český překlad ... co dodat? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé věci jsou hodně dobré - hudba, prostředí, hory, barevné tónování, chodby v domech. Jiné zmatečné - proč ty děsivé střihy, proč má ta holka každou chvíli na sobě jiné oblečení a jinak udělané vlasy? A pak ty, co mne vyloženě štvaly - rádoby lekačky sestávající z náhlých a nečekaných střihů nějakých ječících osob nebo házení prostěradla na někoho. To už je časem tak otravné, až to bolí. Dobrá je linie jejích kreseb a reality. V průběhu příběhu se vnucují hnedle dvě vysvětlení (sestru někdo násilně zabil, nebo sama tahle holka trpí halucinacemi a sama je tím temnem). Když však přijmu závěrečné vysvětlení, vynoří se najednou tolik otázek, až mi zpětně ten film vlastně nedává smysl. (Třeba proč čekala šest let? A proč oni celou tu dobu nic nedělali? Proč ji pořádně nezabezpečili? Kde vzala takovou sílu, aby vyrvala poklop? Atd.) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda nejdřív to vypadalo, že si na tomhle filmu pěkně smlsnu a naložim mu pořádnej balík posměšnejch urážek na cestu zpátky do řiti odkud vylez, ale ono se to po první hodně slaboučký a antihororvý půlce celkem vydatně zlepší, ba co víc ke konci to je dokonce i napínavý a já musim říct, že to nakonec nebylo vůbec tak úděsný, jak to zprvu vypadalo a závěr mě vcelku potěšil. Horší 3* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama