Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pod opravdu originálním názvem AVH: Alien vs. Hunter snad ani nikdo nemohl očekávat žádnou pecku a zvláště když to točí Asylum. Tahle společnost už natočila tolik sraček, že se to snad nedá spočítat. Naprosto otřesná kamera a postižení herci byli tím hlavním důvodem, proč tohle spadlo do odpadních vod a už po něm neštěkne ani pes. Oba tvorové vypadají tragicky, stejně jako český dabing. Těch 10% dám jen za Dedee Pfeiffer, kterou mám celkem rád. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v jednom americkém městečku, ve kterém nejsou žádné auta (jen jedno policejní), školy, obchody ani policejní stanice a počet obyvatel činí asi tak 15, to jest - jeden policajt, novináři a parta mariňáků. Toto obyvatelstvo při setkání s mimozemskou civilizací disponuje naprosto iracionálním chováním a vypouští z úst dementní dialogy. Zato tu ale mají důmyslný podzemní systém, takže když vlezete do sklepa rodinného domu, po padesáti metrech jste asi kilometr daleko v jiném domě. To vše v úhledně odporném filtru alá sluneční brýle, aneb co je sakra s tím televizorem? Aspoň, že je to odpad zábavný. ()

Reklama

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo čo, trápna napodobenina starého dobrého AVP. Votrelec bol ultra trápny a nechutno vizuálne upravený. Lovec nebol tiež žiadne plus. Skôr -. Ale to asi všetko v tomto filme. Teda ak sa to dá nazvať filmom. Skôr nevkusnou zlátaninou ktorej režisér by mal dostať zákaz robiť filmy. Ale ako vidim jeho filmy tak sa musím smiať. Ked on nefajčil trávu pri režirovaní tohto niečoho tam ja ozaj neviem. Neodporúčam. Lutujem svojho kamoša ktorý si to kúpil za 2€. Ja by som to nebral ani zadarmo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě objektiv kamery asi někdo pochcal nebo si ten nažloutlej filtr neumím nějak vysvětlit. Pak tam začnou pobíhat nějaký zhulený hipís, co herecký talent pobrali asi od hajzl báby na míráku a skoro víc akční bylo, když sme po sobě se sousedem házeli v pěti letech šišky. Zasraný hipstři. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky když shlédnu nějaký výtvor Asylumu, říkám si, že už nemůže být hůř. AvH je ukázkou toho, že může. Když se světločivné buňky sítnic mých očí dozvěděly, že se budu opět koukat na asylumáckou produkci, odmítly nejdříve posílat do mozku jakékoliv impulsy. Nakonec jsem je překecal, ale to jsem teda litoval. Film samozřejmě kopíruje vybíjenou mimozemských monster, ale takovým způsobem, že se Winston musí obracet v hrobě a Giger by po tomhle do toho hrobu možná padl. Toto je neuvěřitelná chujovina! Hunter, který představuje Predátora, vypadá jako jeden z pomocných robůtků ve Wattově kramářství ze Skryté hrozby, připomíná mi trochu meloun na chůdách, když střílí, tak míří kamsi do prdele, prostě dement. Alien, ten se taky vydařil, takovej kentaur trochu, akorát, že podvozek není kůň, ale přerostlej osminohej pavouk a lidi žere jako nenasytná hyena. A mezi tyhle šmejdy nakluše parta totálně nudných postav, zahraná totálními neherci. Já nevím, jestli jsem měl brečet nebo se smát. U Asylumu velmi oblíbené prvek - používání stejných scén vícekrát - je zde hojně praktikován, Hunter pozvedává svoji plastovou pistolku ve stejné scéně snad čtyřikrát. Tentokrát působí dementně fakt všechno, včetně hudby a kamery. Nezklame jedině stopáž, za 80 minut se tohle zvěrstvo odklidí. Závěr wtf?? Fuj, tohle páchne jako vyvrhnutá makrela. A teď musím vypít flašku vodky očima, protože tyčinky a čípky v sítnici se chtějí vožrat. Ostatně, mají na to právo... ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama