Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Dva chlápci přijedou ke karavanu, buší na dveře. Nikdo neotevírá, tak se jeden z nich rozhodne karavan obejít a až v ten moment zjistí, že cca deset metrů za karavanem leží jakési kosmické plavidlo, velké jako zmíněný karavan a poklidně si vybuchující, pokuřující a poprskávající. Chlápek vykřikne něco jako: "Ježíšikriste, máš bouchačku?!" a vzápětí druhého chlápka sežere obří kudlanka (pavoučí podvozek se objeví až o něco později). První chlápek se schová do auta a asi na pět sekund se přikrčí v sedadle, což stačí na odvrácení hrozby. Poté si oddechne zhruba stejným způsobem, jako když ráno konečně vypnete zvonící budík. Mrtvoly, mimozemšťani, kosmické koráby, no co. To by pro nástin tohohle díla stačilo. Kamarádem je jedině rychloposuv a možná ještě ségra Michelle Pfeiffer. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tý jo ten film je z roku 2007 a vypadá tak na 80 léta mazec :-). Tenhle film ani nebylo těžké natočit máme zde bandu dřev (čti herců :-) a 2 monstra jedno osminohé (přece jen kdyby vykradly celou vizáž vetřelce asi by je někdo žaloval) a 2 jakási pastvoření (nevím jak to pojmenovat). A celý film je o tom jak se zabíjejí na konci zabijou to osminohé a ty pastvoření odletí přičemž zjistíme že to byly lidé (originální :-)) ()

Reklama

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Asylum. moja reakcia: What the fuck? Tento film je veľmi silným zážitkom ktorý sa dá len ťažko popísať slovami a sledoval som ho často s otvorenými ústami. To, že herci, scenár, triky a kostýmy sú príšerné ma vôbec neprekvapilo. Ale strih je ozajstnou uážkou filmárskeho umenia - nevieme čo ďalej tak tam dáme stmievačku... Pri niektorých scénach sa až zastavuje rozum. Nelogickosť a stupidita postáv a ich správania nepozná hráníc. Ak sa vám zdá, že Hunter vyzerá ako chlap v potápačskom obleku, tak vedzte, že sa vám to nezdá a tvorcovia to dokonca priznávajú v záverečných titulkoch. Alien je zase "napol pavúk, napol modlivka" a jeho veľkosť a výška sa rôznia v závislosti od toho ako sa to tvorcom práve hodí. Medzi najkomickejšie scény patria tie kedˇ ľudia bojujú s Hunterom a používajú pri tom päste... Najhorší film aký som videl, bez srandy. Hodnotenie: 0% ()

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo čo, trápna napodobenina starého dobrého AVP. Votrelec bol ultra trápny a nechutno vizuálne upravený. Lovec nebol tiež žiadne plus. Skôr -. Ale to asi všetko v tomto filme. Teda ak sa to dá nazvať filmom. Skôr nevkusnou zlátaninou ktorej režisér by mal dostať zákaz robiť filmy. Ale ako vidim jeho filmy tak sa musím smiať. Ked on nefajčil trávu pri režirovaní tohto niečoho tam ja ozaj neviem. Neodporúčam. Lutujem svojho kamoša ktorý si to kúpil za 2€. Ja by som to nebral ani zadarmo. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum je americká nezávislá filmová spoločnosť, ktorá produkuje tie najbrakovejšie béčkové nízkorozpočtové filmy, aké si len viete predstaviť. Absurdné, hlúpe scénare, idiotské dialógy, príšerné filmové triky, totálne mizerní herci, žalostne úbohá réžia. To sú typické znaky snímkov od The Asylum. Niekedy sa dá pri tom pobaviť. Vypnúť mozog, potlačiť vnímanie logiky, vypiť zopár pív a zasmiať sa na nefalšovanej filmovej primitivite. Zopár krát som to tak urobil a následne dal aspoň tú jednu maličkú hviezdičku. Avšak titul "Votrelec vs. Lovec" prekonal moju hranicu tolerancie. V tomto prípade nemôžem dať iné hodnotenie ako odpad! ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama