Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Protože Matteiovu tvorbu docela dobře znám, čekal jsem trash jako řemen... a přesně to jsem dostal... První hodinka, kdy sledujeme hromadné sprchování (hodně škaredé nahé ženské), tvrdé tresty za jakýkoliv prohřešek (jo, hlavní bachařka je sadistická svině, vlastě stejně jako ostatní bachařky) a bandu úchyláku v bordelu, kde vězenkyně pracují, je tak trochu o ničem... Ale pak se několika ženám podaří utéct a to začne to pravé maso, se kterým jsem byl naprosto spokojený... Nebýt zbytečného happyendu dal bych i za čtyři, takhle za tři... ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Je to fakt veľmi slabý film. Ale môžete to brať aj tak, že sa na ňom budete zabávať. Veď herecké nevýkony sú tak úbohé, že hodnotiť ich nemá vôbec zmysel (Hlavne, že ukázali cecky a piče). Dialógy nie sú ani stupídne, ale keď sa nad nimi zamyslíte, tak vám dojde, že ani tie nedávajú veľký zmysel. K tomu, film nemá prvú hodinu absolútne žiadny dej, proste nuda. Potom prichádza poľovačka, kde môžme vidieť pár vydarených gore efektov, ale ti sú dobré iba na mŕtvych telách. Ak sa niečo krvavé deje so živou postavou je to hrôza. Ale z filmu sa dá aj niečo naučiť. Napríklad, že z jednohlavňovej brokovnice sa dá bez prebitia vystreliť až šesť krát... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pravý nefalšovaný a nekompromisní pozdní WIP Trash od jednoho z největších klasiků tohoto žánru, který se zde vrátil v nejlepší možné formě v jednom ze svých 3 posledních filmů, aby rok na to, navždy odešel, ale v srdcích Trash fandů (nehledě na kritiku která ho provázela celou jeho režisérskou kariérou), zůstane už navždy. Ve filmu který je rozdělen na dvě části (první se odehrává ve vězení a druhá na útěku v džungli) nechybí ponižování, znásilňování, mučení, sex (dívky prodávány jako sexuální otrokyně), sprchové scény, drogy, orgie, to vše je tady na denním pořádku stejně tak jako non-stop nahota, po dějové stránce slabší, tam ze začátku není ani moc napětí a nějaké výraznější dramatické prvky, hraje zde převážně samá asiatka (nic proti), herečka v hlavní roli nicméně atraktivní a svůdná, dozorkyně nechutná (typická odporná matrona), je tam i nějaká politika a bizarní konec v džungli čistě ve stylu "Most Dangerous Game a starých kanibalských filmů, to je už čiré šílenství, zde nechybí ani trocha odvážnějšího gore a jsou zde i ty prvky které v první části chyběly, tedy více napětí a dramatu. Suma-sumárum, nechutné, úchylné, špinavé, obskurní, mysoginí a kýčovité, nicméně přesto celkem ambiciozní Wipko s prvky staré školy a pro lidi s vkusem žádné sračky, které se na první pohled jeví jako film natočený v 70-80's, kde si myslím že by celou řadu filmů s přehledem trumflo a v porovnání s konkurencí po roce 2000 rovněž! Další zajímavostí je jeden málo vídaný fakt, že film na IMDb má jen 80 hodn. a 3 komentáře a zde 10x tolik, což se zase tak často nestává, ale je to zapříčiněno tím, že film vyšel v ČR u Vapetů (2010-2012) a Japonsku (2011) a šel i ve Francii v roce 2006 na Cannes Festivalu, ve své rodné Itálii vydán oficiálně nikdy nebyl, vyšel doposud jen na nějakém Home videu. ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

já ti Vám ani nevím proč se to vlastně něco jak tohle točí..příběh,dramatičnost je o ničem..ale to se dá čekat...porno to taky není...horor to taky není...takže jedinej smysl vidím v brutalitě,která má šokovat..otázka je koho to dneska ještě vubec muže šokovat?něco takového co je pořád defakto lehkej čajíček proti zprávám na jakekoliv televizi:-)fakt nevím...kdyby to bylo aspon propojeno s pořádnou dávkou dekadence ...ale takhle fakt ne ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama