Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda že Mattei nepřitlačil na pilu, i když tady je více nahotinek tak třeba Matteiho zombie kolekce je o dost zábavnější. Naneštěstí vím kdo je pán režisér takže jsem věděl do čeho jdu, jeho starší filmy jsou o dost lepší ale není to tak špatné. Jen nevím co Mattei vidí na Yzonové, protože nijak sexy mi rozhodně nepřijde. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pravý nefalšovaný a nekompromisní pozdní WIP Trash od jednoho z největších klasiků tohoto žánru, který se zde vrátil v nejlepší možné formě v jednom ze svých 3 posledních filmů, aby rok na to, navždy odešel, ale v srdcích Trash fandů (nehledě na kritiku která ho provázela celou jeho režisérskou kariérou), zůstane už navždy. Ve filmu který je rozdělen na dvě části (první se odehrává ve vězení a druhá na útěku v džungli) nechybí ponižování, znásilňování, mučení, sex (dívky prodávány jako sexuální otrokyně), sprchové scény, drogy, orgie, to vše je tady na denním pořádku stejně tak jako non-stop nahota, po dějové stránce slabší, tam ze začátku není ani moc napětí a nějaké výraznější dramatické prvky, hraje zde převážně samá asiatka (nic proti), herečka v hlavní roli nicméně atraktivní a svůdná, dozorkyně nechutná (typická odporná matrona), je tam i nějaká politika a bizarní konec v džungli čistě ve stylu "Most Dangerous Game a starých kanibalských filmů, to je už čiré šílenství, zde nechybí ani trocha odvážnějšího gore a jsou zde i ty prvky které v první části chyběly, tedy více napětí a dramatu. Suma-sumárum, nechutné, úchylné, špinavé, obskurní, mysoginí a kýčovité, nicméně přesto celkem ambiciozní Wipko s prvky staré školy a pro lidi s vkusem žádné sračky, které se na první pohled jeví jako film natočený v 70-80's, kde si myslím že by celou řadu filmů s přehledem trumflo a v porovnání s konkurencí po roce 2000 rovněž! Další zajímavostí je jeden málo vídaný fakt, že film na IMDb má jen 80 hodn. a 3 komentáře a zde 10x tolik, což se zase tak často nestává, ale je to zapříčiněno tím, že film vyšel v ČR u Vapetů (2010-2012) a Japonsku (2011) a šel i ve Francii v roce 2006 na Cannes Festivalu, ve své rodné Itálii vydán oficiálně nikdy nebyl, vyšel doposud jen na nějakém Home videu. ()

Reklama

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost, ubohost a zlost.... Opravdu hodně špatně natočená věc, která mi svým stylem připomínala jihoamerickou telenovelu kombinovanou s hororem. Škoda, že to není alespoň trapně vtipné, takhle je to jen trapně trapné. Špatní herci, dialogy a bohužel i gore efekty. Výsledek nezachrání ani těch pár hezkejch Asiatek(většinou nahejch), o které v tomto díle jde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý Matteiův kousek, který je ovšem pořád o ten pomyslný stupínek lepší než jeho poslední dva zombie filmy. Příznivci nahých těl a céčkových gore efektů budou asi nadmíru spokojení, ale jinak je tenhle film celkem o ničem. Kromě režisérovy dvorní herečky Yvette Yzon a jejich předností toho tady k vidění moc není. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama