Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slabucky hororik,v ktorom vystupuju aj nejake divne tvory, ktore boli skor na velky smiech, akoby ste sa ich mali co i len na okamih bat. Vyzeralo to skor ako nejaka parodia, bez stipky talentu co sa tyka kostymov. Hmmm, vsetko to bolo nejake spichnute horucou ihlou a po znamkach, ze by to mal byt skvely film si mozete len namyslat, pretoze tento horor to nema az tak daleko na smetisko zatratenia:)). Tento horor vyzera natoceny tiez kamerou, akou natacaju telenovely, ktore fakt nenavidim. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// PLUS: řekl bych že alespoň v maskách se snažili a občas to má atmosféru, díky tomu film není úplný odpad MÍNUS: vše ostatní už ovšem patří do odpadu, herci jsou příšerní, režie a scénář totálně stupidní, chování postav nelogické, postavy přehrávají, vše je amatérské/// Shrnutí: Italský horor se za poslední třicet let nikam neposunul, nebo možná posunul, ale na tomto filmu to není znát./// Celkem 17%/// ()

Reklama

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skvele, zvladol som toto "pokracovanie" uspesne dopozerat az do konca. Problem je v tom, ze B. Mattei sa ani na sklonku zivota vobec nepoucil, ba co viac... tento odpad vskutku kopiruje Aliens priam s nezdravou preciznostou. Uz to samo o sebe je proste scenaristicky a rezisersky preslap par excellence. Napriek tomu som rad, ze som tuto frasku mal moznost vidiet. Vdaka tomu mi azda ostatne "becka" a "cecka" uz nikdy nebudu pripadat az take ubohe... Mozno ;). ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Ne ne ne! Tak Takovouhle sračku jsem fakt na svoje zažívání potřeboval. V životě mi nebylo snad takhle blbě, jako z tohohle snímku. Určitě je jistý, že bleju po shlédnutí tohohle trháku, než po tý vodce, co jsem při tom chlastal. Dementní scénář, dialogy, herci, hudba, atmosféra, kurva...snad amatéři, při rozpočtu pár kaček, natáčením z mobilu, by dokázali vykouzlit oscarovej trhák. Lituju toho, že jsem to viděl. Lituju toho, že jsem za to dal vůbec nějaký prachy. ()

HAUY odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad !! ešte horšie než odpad !!! Ďalšia paródia na stil votrelec presne napodobnili votrelca 2 že dej je úplné taký istý tam by bola 100% zhoda na tom že to napodobnili upne dokonale len zmenili postaví aj také iste rozhovorí presne– všetko text presne to je ................ to iste dobre že tam nedali tie iste postavy dobre že tam nedali ešte AI a tank atd .... aj zbroj–- zbroj tam ešte napodobnili aj veci akože tento film ma nasral doslova len namiesto toho dievčatka tam čo bolo na začiatku tak tam dali tu potvoru dobre že na tu starú dodavku čo mala vipadat ako "tank" nedali guľomet Tento film by mal byt filmom roku 2007 total odpad zabil som nim 91 min svojho života ()

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)
  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)

Reklama

Reklama