Reklama

Reklama

Česká RAPublika

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Česká RAPublika bude první dokument o české hiphopové scéně. Jako hlavní protagonisty zde uvidíme kapely Indy a Wich, PSH a Supercroo. Producent Martin Pošta prozrazuje, že "filmaři se snaží dostat na dřeň lidem co hiphop dělají". (salazar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé nahlédnutí do české hiphopové scény. Možná je škoda, že se jedná jenom o Supercroo , protože zrovna oni jsou co se týče hudby samotné hodně strozí a jejich beaty jsou suše elektronicko-ušitrhající. Třeba PSH, Gipsy nebo Rytmus jsou hudebně úplně jinde. Z té trojky mě nejvíc bavil James Cole, jeho "lelek" nebo "zelnatý rap" mě opravdu dostal :D. Taky mi přidal nejinteligentnější. Toxxx je největší pozér a talent na texty má asi nejmenší. Ale příjemně mě překvapil , že má rád Hanu Hegerovou. Orion se choval občas trochu podivně (restaurace). Formálně je dokument nápaditý, konfrontace jsou zábavné, není příliš co vytknout. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Pro me velke pozitivni prekvapeni. Rap nemam rad uz od dob, kdy ho tu delal leda Majk Viktorik a zadni drsni "nigga" opicaci, kteri nedokazou skousnout heslo, ze IMAGE JE NANIC ;]] takze jsem se opravdu bavil - nevim jak moc to bylo zamerem tvurcu - temer celou dobu. Zajimave scenky byly, gradace byla a nakonec i teta Hegerova, takze rozhodne zadna ztrata casu jako u mnoha jinych filmu posledni doby. ()

Reklama

Katullka 

všechny recenze uživatele

Ano, jsou to pošahaný rapeři, který svým způsobem neví, kde mají styl a do huby si asi taky nevidí. Berou drogy a jsou děsně kůl. Ale přátelé, tohle je dokument a to dokumenty dělají, že ukazují pravou stránku lidí (teda vlastně ne, ale to už je jedno). To ovšem ukazují komplexnost celého filmu a nový náhled na celý rap a to nejen v Česku. Mě to bavilo, celou hodinu a půl jsem se těšila. Všichni tam měli své místo a jde vidět že až na Oriona nenasráno v hlavě, jen ty hodnoty byly vedlejší. Konečně opravdu dobře natočený dokument a výborným neprozkoumaným obsahem. Nejsem fanoušek rapu a bohužel ti fanoušci zdá se nepochopili, o co tom vlastně šlo. Tak tedy zewling a jdeme spát..;) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem se těšila, až to skončí. RAP a elektrická muzika mi nic neříkaj a jsem si docela jistá, že ani nechci, aby mi něco říkaly. Sem tam to bylo zábavný. Hudbní doprovod - hádej... Nejlepší z toho stejně byla část s Hanou Hegerovou. Jako asi je dobrý to vidět, protože na tohle si každý musí udělat svůj vlastní názor. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 6/10/// +zajímavá filmová zkušenost, hudba, texty -mohlo to být podle mě ještě nabitější/// Zajímavé, že to šlo do kin, víc by se to vyjímalo v TV na Čt jedničce, takže dle mého je to trochu přeceňované a zároveň to určitě neosloví každého. Ale pokud máte rádi tento hudební žánr a zmínění interpreti patří mezi vaše oblíbené, tak si tento film užijete. A čím méně o tomto hudebním žánru víte, tím více informací se dozvíte. A taky zjistíte že čeští rapeři jsou vlastně úplně normální kluci./// Celkem 76%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Jedná seo první celovečerní film o českém hip hopu. (chelseaman22)
  • Snímek obdržel cenu pro nejlepší dokumentární film na soutěži Finále Plzeň 2009. (chelseaman22)
  • Natáčelo se mimo jiné na nádraží v Karviné. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Související novinky

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

17.06.2012

Ve dnech od 29. června do 7. července se uskuteční již 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na nejvýznamnější filmové akci ve střední a východní Evropě budou mít diváci… (více)

Vítejte v KLDR! Zdarma!

Vítejte v KLDR! Zdarma!

05.10.2010

Provozovatelé portálu pro online distribuci dokumentárních a experimentálních filmů Docalliancefilms.cz nabízí od pondělí 4. října do následujícího pondělí 11. října zdarma k vidění film Vítejte v… (více)

Reklama

Reklama