Reklama

Reklama

Česká RAPublika

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Česká RAPublika bude první dokument o české hiphopové scéně. Jako hlavní protagonisty zde uvidíme kapely Indy a Wich, PSH a Supercroo. Producent Martin Pošta prozrazuje, že "filmaři se snaží dostat na dřeň lidem co hiphop dělají". (salazar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Více podobných dokumentů, třeba i z oblasti jiných hudebních žánrů. Musím upozornit, že zdejší hodnocení je zkreslené a to hlavně díky místním hudebním pozérům, kteří podle traileru a ukázce v televizních novinách usoudili, že Hip Hop skutečně nesnáší, proto tomu dají z principu odpad. 90% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

70% podobných Českému snu. Hodina a půl výborné zábavy - jen čím větší odstup po projekci a čím víc rozmýšlení, tím spíš se Česká rapublika jeví jako nedoťuknutej a místy hodně povrchní vhled do jednoho hudebního stylu. Nicméně každej čekej film, kterej není tématem a formou zasekanej v minulým století, se musí ocenit. ()

Reklama

Ferry 

všechny recenze uživatele

Rozhodně velice zajímavej nápad o čem natočit dokument. Podle mě jsou tři druhy lidí, první jsou ti, kterým se tenhle styl líbí, druzí jsou ti, kterým je to jedno a svým způsobem to tolerují a třetím (sem patřím) jsou tyhle lidi pro smích :-D, protože kdykoliv jdu po ulici a vidím takového šaška s kšiltovkou směju se. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Ano, jsou to pošahaný rapeři, který svým způsobem neví, kde mají styl a do huby si asi taky nevidí. Berou drogy a jsou děsně kůl. Ale přátelé, tohle je dokument a to dokumenty dělají, že ukazují pravou stránku lidí (teda vlastně ne, ale to už je jedno). To ovšem ukazují komplexnost celého filmu a nový náhled na celý rap a to nejen v Česku. Mě to bavilo, celou hodinu a půl jsem se těšila. Všichni tam měli své místo a jde vidět že až na Oriona nenasráno v hlavě, jen ty hodnoty byly vedlejší. Konečně opravdu dobře natočený dokument a výborným neprozkoumaným obsahem. Nejsem fanoušek rapu a bohužel ti fanoušci zdá se nepochopili, o co tom vlastně šlo. Tak tedy zewling a jdeme spát..;) ()

Necron odpad!

všechny recenze uživatele

az vypluji tihle tupohlavi "rejpujici" idioti nad hladinu, aby se trochu nadechli, budou se za tuhle vec stydet do konce svych zivotu - aspon doufam. frajirci se sli nechat konfrontovat do ruznych prostredi, za ruznymi lidmi, aby si dokazali, jaci jsou borci. bohuzel se tim akorat zdiskreditovali v ocich siroke verejnosti. horsi uz to byt nemohlo - masirovani vlastniho ega nevyslo :-( ...priste uz doufam zadne nebude, aby se tolik nemrhalo casem a energii! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Filmový koncert se odehrává v pražském klubu Roxy. (chelseaman22)
  • Natáčelo se mimo jiné na nádraží v Karviné. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Snímek obdržel cenu pro nejlepší dokumentární film na soutěži Finále Plzeň 2009. (chelseaman22)

Související novinky

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

17.06.2012

Ve dnech od 29. června do 7. července se uskuteční již 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na nejvýznamnější filmové akci ve střední a východní Evropě budou mít diváci… (více)

Vítejte v KLDR! Zdarma!

Vítejte v KLDR! Zdarma!

05.10.2010

Provozovatelé portálu pro online distribuci dokumentárních a experimentálních filmů Docalliancefilms.cz nabízí od pondělí 4. října do následujícího pondělí 11. října zdarma k vidění film Vítejte v… (více)

Reklama

Reklama