Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aditya, zdeptaný ze svatby své lásky se vydává na cestu nikam, ve vlaku ale potká ztreštěnou a neskutečně upovídanou Geetu. I když zpočátku nerad, začne ji pomáhat nejen dostat se domů, ale pak také z domu utéct za její láskou, kterou by její rodiče jako ženicha určitě neodsouhlasili. (bolly.cz)

Diskuze

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

Remini: Amen. Já jí taky moc nemusím, vlastně vůbec:o) A jak říkáš, kdyby tam nebyl Shahid jsem na tom stejně.. Naštěstí tam byl:o) Nicméně, nechápu kam ten Shahid dal oči, když spolu nějakou dobu byli, ( sakryš takový pěkný chalan:o)), Priyanka Chopra mi jde k němu líp:o). No nic, i tak mi nezbývá nic jiného než tiše závidět a slintat:o) Každopádně mu to nejvíc seklo v Badmaash Company to sako, sluneční brýle, scény na pláži nebo v kanclu.. aaaa, to byl pohled:o)

Remini

Remini (hodnocení, recenze)

Casspy: Keby tam nebol Shahid, asi by som film prespala. :) Nemám rada Kareenu v romantických a komediálnych rolách, a tu hrala v romantickej komédii :D S inou herečkou by sa mi to páčilo viacej. Ja som jej tu Geet proste neuverila.

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

Zajímavé vidět Shahida, jako vážného týpka, brýle, kvádro..:o/ (Každopádně i přesto mu to seklo) V tomto filmu se opět ukázal s Kareenou, která byla tak ukecaná, že já osobně bych jí vzala paličkou a ukázala jí koleje z blízka.. Nicméně, když se zamyslím, tak i tak je to příběh pěkný, občas moc přitažený za vlasy, ale v rámci mezí pěkný..:o)

Reklama

Reklama