Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelný splatterový orgasmus říznutý trochu ještě explotation. Japonsko jak vyšité, ze všeho přímo čiší japonská tvrdost, chladnost, brutalita a ujetost. Od začátku do konce dostane divák takovou porci krvavé akce, že se to hned tak nevidí a první díl Kill Billa se proti tomu může krčit pod futonem (japonskou postelí). Spousta akce, spousta gore, spousta postav, neuvěřitelné nápady a scény. Perfektně trikově a technicky zpracováno, některé záběry kamery jsou přímo úchvatné. I tak však nemohu dát úplně plné hodnocení, protože většina herců hrála opravdu ochotnicky a málokterá postava byla nějak více propracovaná. Je to výborné, excelentní a zábavné, ale jistá plochost scénáře a postav tomu prostě mírně ubírá na celkové kvalitě. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

úplne nudná, zbytočná a nenápaditá mäsiarina, ktorá skoro úplne celý čas nudí a v málo momentoch, keď nenudí, tak nezabáva a nebaví, iba znechucuje . . . navyše kopec trápnych rečí a ešte väčší kopec trápnych hereckých výkonov . . . možno to bol zámer, ale veľmi nepodarený . . . ja voči Béčkovým a Céčkovým splatterom a slasherom a čojaviem akým exploitation nie som vôbec zaujatý, práve naopak, keď to má nápad, šmrnc, vtip, tak super . . . toto nemá ani jedno z toho . . . nuda, nuda, nuda . . . a zopár pekných šikmookých dievčat, ale tak mizerne hrajúcich, že až strach; keď chce niekto brutality a krv s humorom, nadsázkou, vtipom a originalitou a nechce sa hýbať ďaleko z japonských ostrovo, nech si popozerá miikeho ichiho . . . ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem v komentáři u Battle Royale psal něco ve smyslu, že se dá poznat japonské odlišné vnímání světa, už jen z pouhé reklamy na mléko, tento film oné reklamě minimálně dobře sekunduje. Ne, teď vážně. Machine Girl je sympatická právě tím, že se nepovažuje za nic jiného, než za obstojně zvládnutý trash. Pokud se na tento paskvil podíváte posilnění značnou dávkou nadhledu, zasmějete se mnohem víc než u všech komedií s Adamem Sandlerem. Každopádně, co se odehrává rejžovi v hlavě bych vědět nechtěl. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl teda velkej úlet.Japonskej krvavej mišmaš s pořádnou špetkou ujetosti.Jsem zvyklej na šílenej humor v podobných filmech,ale tady už to teda místy bylo až moc a některý scény byly až na hranici trapnosti.Krví se tu sice nešetřilo(proč taky když je digitální),ale ty digitální efekty mě moc nebraly.Dalším velkým mínusem byli "herci" až na pár světlejch výjimek to byla naprostá katastrofa.Ale abych na tento snímek neházel jen špínu,musím pochválit pár dobrejch nápadů,rychlej spád a tempo(v podstatě se na plátně pořád něco děje),pár forů dokázalo i rozesmát(jak vytáhla tu ruku z toho hrnce(pánve)-WTF-já na to čuměl s otevřenou tlamou a nechápal jsem,nebo jak si holčiny utvořily Pinheada podle svých představ :-D nebo ta cool podprda )Shrnuto,podtrženo-má to svoje mouchy,ale i pár světlých bodů.Nenáročná zábava kde můžete poslat mozek na dovolenou(protože hledat logiku v takovým filmu opravdu nemá smysl).Nepřemýšlet a užívat si potoky krve. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Film probíhá asi takto.......Sekaná! Morální vsuvka. Golfový pán! Morální vsuvka. Kondicionér! Morální vsuvka. Strážci vesmíru! Morální vsuvka. Katova chňapka. Morální vsuvka a velké finále.......DRILL BRA!!!!!! Výsledek? Kvalita filmu se pohybuje hluboko pod bodem mrazu a zábavnost filmu vysoko nad teplotou varu....V životě jsem se u filmu takle nebavil ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama