Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tatík svého času v podstatě redefinoval žánr, kdežto synek se zařadil po bok nýmandům, kvůli nimž je potřeba redefinovat jej znova. Staunton Hill by mohl být zanesen do slovníků jako opak slova invence. Tak neuvěřitelně tuctovou a nenápaditou vyvražďovačku musí být skoro až těžké stvořit. Nuda kam se podíváš. ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem co dělat, abych vydržela do konce sedět na zadku. *SPOILER* : Kdybych s kamarády našla opuštěnou stáj, přespala bych v ní, ráno by mi majitel stáje zlomil nos kladivem, pak by mě pozval na hojnou snídani, zeptal se, jestli jsme kamarádi a já bych přikývla, tak jsem BLÁZEN...važně by mi na rodince (syn magor s kladivem, maminka až moc ochotná a babička na vozíku s velkými parohy, klopící do sebe jednoho panáka za druhým) neřipadalo nic divného? Myšlení postav tedy nebylo nic moc. Z velké části nesympatičtí a asi až moc stateční a snášející bolest: *SPOILER*: Brokovnicí paní maminka ustřelila jednomu z nich nohu. Z kolena se mu tyčí holá bílá kost a on nevydal ani hlásku, kterou by poukázal, že ho to alespoň trochu bolí. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Je to už dávno, co jsem tohle viděl prvně a myslel jsem si teda, že to byla alespoň průměrná podívaná, ale bohužel tohle bylo špatné. Třeba s Texaským masakrem z roku 2003 se tohle nedá srovnávat! Všechno tu je špatně. Strašně dlouhá předehra, která vás nakonec unudí tak, že když se tu něco začne dít, tak vás to nezvedne ze židle. Nevýrazní herci, příběh nic moc a gore to také nebylo... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také príšerné ako sa opisuje, ale každopádne by som sa s týmto filmom nevyťahoval. Zo začiatku sa film niesol priemernou cestou, aj keď v každej minúte je vidieť, že je to béčko. Od polovice začala kvalita klesať a ku záveru som už stratil záujem o film. Nevadilo ani, že je to celé lacné, ale nemalo to šťavu ani nápad. Tuctovka, ktorej je možno lepšie sa vyhnúť. Krátka stopáž, ale celkom nuda. 41% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to zase tak hrozně příjde že hje to taková sázka na jistotu. P.s. ta tlusťoška je hodně podobná tlusťošce v Remaku Texaského Masakru. Jediné co zamrzí je to že když se to rozjede tak už to končí a ty vraždy ujdou ale třeba ten konec mohl být propracovanější. Dávám 2 hvězdy za film a jednu přihazuji za to že je to debut a jsou daleko horší sračky než tohle. Edit aha tak ta herečka je fakt z Texaského Masakru :-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama