Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Stauntou Hill je další z těch řad vyvražďovaček, nad kterými se nemá smysl ani trošičku pozastavovat. Nic originálního tady nenajdete a tak za zmínku stoji snad jen těch pár gore scének, které mají slušné předpoklady některé jedince slabších povah dohnat i k nevolnosti. Herci zvlášť pak ta potrhlá rodinka, vypadá spíše k smíchu, než aby někoho hrůzou strašila dlouho po nocích v posteli a tak bych označení horor spíše smazal být distributorem z obalu filmu. Scénář je stejně pitomý jako partička teenagerů a nepřekvapí ani původně šokované odhalení na závěr. Ano ano kdo by to kdy mohl tušit..., že za vším byl zahradník. Nuda za jednu hvězdičku a to díky první řezničině ( teď si připadám jako uchyl :D ). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som zistil, že G. Cameron Romero je synom kráľa zombie horroru režiséra George A. Romera, tak to vo mne vzbudilo zvedavosť a očakávanie. No keď som si všimol nízke percentuálne hodnotenie a prečítal nelichotivé komentáre niektorých uživateľov moc sa mi do tohto titulu nechcelo. Ale nedal som sa odradiť a film som si pozrel. Musím konštatovať, že sa jedná o výrazne podpriemerný hixploitation. Nemá to žiadnu originálnu myšlienku, postavy sú necharizmatické a navyše je to dosť nudne natočené. Hold nie je Romero ako Romero. Mladý sa má ešte veru čo učiť, aby sa vyrovnal otcovi. ** ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Masakr v kopcích je ze tří čtvrtin plný kvákání nesympatických postav, což je základ, aby jich nebylo divákovi líto. Poslední čtvrtina konečně přináší tzv. masakr, kdy dojde na podříznutí s výstřiky, stažení z kůže, skalpování a střeva ven. Jenže ani obstojné gore, kterého jistě mohlo být více, nezachrání film o farmě, nedostudovaném lékaři a kupčení s lidskými orgány. Solidní kamera, dobrá hudba. Lamkinová byla vskutku děsivá! Samotný konec očekávaný a v rámci žánru nijak nepřekvapující. Ani mi tak nevadilo, že téma je obehrané jak stará gramofonová deska, jako to, že po většinu filmu chybělo napětí i atmosféra. Mé neustálé rady pošahané rodině, aby už ty hippíky konečně sejmuli, byly vyčerpávající... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné, ani drsné, ani odvážné.. prostě jen hloupé.. Bez kapky invence na nás vybafl netalentovaný synáček slavného otce, který si zřejmě spletl žánr. Jeho dílko je jen povrchní slátaninou bez špetky snahy posunout ho někam dál. Mám rád horory s bandou mladých, nelogicky uvažujících lidí s vypracovanými těly, obtáhlými tričky a následně originálními mordy, ale tady divák nepochopí snad ani samotný název. Odosobněný styl, scénář psaný na koleni (nebo na seně) a laciná orientace na prvoplánový krvavý efekt velmi brzy zhatí případná očekávání. Jo, a další retardovaný hromotluk už mě pro příště asi zničí.. Hororový omyl roku!! ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor nebyl až tak strašný jak jsem čekal ale žádná sláva to taky není. Ze začátku to je docela zajímavý ale potom to začne být nudný, potom tam sou pár brutálních vražd a ke konci filmu to začne být docela i zábavný. Hudba je docela dobrá a efektivní, postavy ujdou a příběh ujde. Za mě 4-4,5/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama