Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Josefin 

všechny recenze uživatele

Stauton Hill stál za starou bačkoru společně s českým dabingem ho lze přirovnat k nějaké tuctové hororové parodii. Herci nejsou příliš dobří, záporné postavy si stojí líp. Trochu je to zmatené, syn slavného otce mladý G. Cameron Romeo kopíruje ty lepší, ale to se nepovedlo. Tak snad příště bude vlastní originál, ještě nebudu lámat hůl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální zápletka sebou však přinášela jeden velký otazník a to příjmení Romero uvedené na postu režiséra. Dopředu jsem si o tomto slasheru / hixploitationu nic nezjišťoval, přesto jsem zaregistroval jeho velmi nízké hodnocení na internetu. Ani to mě však neodradilo, protože jsem byl zvědavý, jak si Cameron povede a navíc mám tento druh filmů docela rád (starší kousky tohoto subžánru patří k mým nejoblíbenějším vůbec). Jenže jak vidno, chlapec se teda moc nepotatil a Staunton Hill patří zcela po právu k snad vůbec nejhorším kouskům tohoto odvětví, jaké jsem zatím měl možnost vidět. Již samotný fakt, že první polovinu filmu jsem se neskutečně nudil a ani žádná z postav mě vyloženě neokouzlila, bylo jasným signálem, že tady nebude něco v pořádku. Na dementní chování postav jsem si již zvykl, ale tady to místy někteří ze zúčastněných doháněli přímo do extrému. Navíc ani samotní záporáci, nebyli přímo ukázkovými burany, na jaké jsem povětšinou zvyklý. Přitom Kathy Lamkin už má ledasco za sebou a nechápu, proč se nechala ukecat k účasti na tomto paskvilu. I já si hned vzpomněl na Turistas či Texaský masakr, ale tento film jim v ničem nesahal ani po kotníky. Je tu sice trocha brutality v podobě porcování lidských těl či skalpování, ale vše bylo provedeno tak lajdácky, že ani při sebemenší vůli mě to nedokázalo uspokojit a to mám bizarní / morbidní situace opravdu rád (spíš bych řekl, že na nich i docela ujíždím). Pak jsem se ale podíval na mrzký rozpočet filmu (750 000 dolarů) a hned mi bylo všechno jasné. 30% ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Děsná blbost od syna slavného režiséra, zombie filmů. Nevím nevím, kam to dotáhne s podobnými snímky. Asi hodinu se totiž na plátně vůbec, ale vůbec nic neděje. Parta mladých jenom kecá, zkouší sexovat a chová se "nereálně". V momentu, kdy se dostanou na dalekou farmu, kde šéfuje snad 200 kg vážící matka, s babkou na vozíku a těžce postiženým synkem, se děj alespoň trochu posune. I když ruku na srdce. Už vidím, jak v reálu nějaká skupinka, bude ochotná se ubydlet u takové pošahané rodinky. Tudíž, logiku zde opravdu nenajdete. Nicméně, teda -- rodinka začne masakrovat jednoho po druhém. Zvláště pan "synátor" (jakožto vrchní jatkař). Tady bych rád napsal, že některé brutální scény jsou opravdu dosti nechutné. Usekávání končetin, svlékání kůže, vykrájení mozku, střev...to všechno a mnohých jiných sadistických pochutin, lze tady nalézti. A vlastně je to i paradoxně jediná věc, která je na tomto filmu zajímavá. Včetně ještě docela zajímavého zvratu (z kterého ale šlo vytěžit více). Takže, "Masakr v kopcích" je nic než, samoúčelná brutalitka, jenž se chce tvářit, jako komornější navázání slavného masakru v Texasu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tatík svého času v podstatě redefinoval žánr, kdežto synek se zařadil po bok nýmandům, kvůli nimž je potřeba redefinovat jej znova. Staunton Hill by mohl být zanesen do slovníků jako opak slova invence. Tak neuvěřitelně tuctovou a nenápaditou vyvražďovačku musí být skoro až těžké stvořit. Nuda kam se podíváš. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Ono Staunton Hill úplně špatný není, pouze zpracování je dosti podprůměrné. Film trochu může připomínat originální Texaský Masakr, který se s SH porovnávat ani nedá. Celá nějaká ta akce začíná, nemýlím-li se, až někdě v posledních 35 minutách, což je na 90 minutový film docela slabota, ikdyž se začátek přečkat nějak dalo. Hlavní "hrdina" má něco do sebe, film taky, ale jak už jsem psal, zpracování je hodně špatné. 41% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama