Reklama

Reklama

Silvestry Vladimíra Menšíka

(pořad)
Zábavný
Česko, 1993, 39 min

Účinkují:

Vladimír Menšík

Obsahy(1)

K nejúspěšnějším silvestrovským televizním pořadům tradičně patřily ty, ve kterých vystupoval jedinečný vypravěč a neopakovatelný herec a komik Vladimír Menšík. V posledních letech jeho života natáčelo brněnské studio jeho silvestrovská vystoupení téměř každoročně. V roce 1993 pak dlouholetý Menšíkův televizní spolupracovník, dramaturg Jaroslav Sedlák, vytvořil z jednotlivých monologů a vystoupení, která nalezl v brněnském televizním archivu, střihový pořad, který se od té doby stál stálicí v silvestrovských vysíláních České televize. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Rok co rok, Silvestr co Silvestr - pokaždé mě tento geniální herec, komik, vypravěč a umělec - dokonale pobaví. Nazapomenutelný pan Vladimír Menšík, kterého já osobně řadím rovnocenně po bok pánů Buriana, Marvana či Wericha, je pro mě takovou personou a hlavně skvělým člověkem, že se na jeho pořady dokážu dívat pravidelně, pořád dokola, aniž by mě omrzely. A zasměji se pokaždé a rád. Díval jsem se jako dítě, dívám se i dnes a když mi bude dopřáno, budu se dívat dál. Pane Menšíku, děkuji. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a docela mě bavili. V dnešní době už neexistuje takový bavič, jakým byl Vladimír Menšík. Škoda, že už není mezi námi a musel tak brzo odejít do nebe. Ach jo, život je nespravedlivý. Když si představím, že na Silvestra zapnu Novu a tam poběží Mejdan roku z Václaváku, tak už teď v létě, kdy píši tento komentář, se mi dělá zle. Vystupují tam samí pošuci. A baviči-jestli je mohu takhle vůbec nazvat typu Rychlý, Novotný, Šíp, se mohou jít zahrabat, protože nesahají V. M. ani po kotníky. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Top všech topů, co se televizní zábavy týče, až teprve za Menšíkovy Silvestry řadím všechny Kaisery a Lábuse v nejlepší formě...na střihové průřezy Silvestry Vladimíra Menšíka si udělám čas téměř vždycky, na to je vždycky nálada, ty hlášky tady už zlidověly.......................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vladimír Menšík patří mezi mé nejoblíbenější herce vůbec a tak určitě nepřekvapí, když řeknu že se mi jeho humoristický pořad líbil. Sledoval jsem jej prakticky každý rok (stejně jako podobný pořad s Miroslavem Donutilem, i když již nevím, jak se jmenoval). Silvestry mám někde dokonce nahrané na VHS a když tak nad tím přemýšlím, nejspíš si je půjdu znovu pustit. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

V dobách dnešních pisskulturně estrádních televizáckých řachanic a tlachanic už asi nedostižná - byť i tenkrát poněkud >lidovější< zábava, nenapodobitelná formou a vlastně už i obsahem... Pokrok? Škoda... :-/ - - - - - (Poprvé vídáváno kdysi v tv, komentář zde jako sedmý po >znovunezapomenutí< na dvd - 5.11.2008) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama