Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mat21 

všechny recenze uživatele

7 archandělů a 7 padlých démonů bojuje v očistci o duši každého člověka, která nepřipadla peklu či nebi. Očistec ztělesněný jako město však svírá temnota, zlo a násilí. Padlí andělé krutě vládnou městu, archandělé jsou mrtvi, zlomeni bez svých sil či se schovávají před temnotou. Gabriel, jako poslední z archandělů přichází s vírou ve svém srdci a odhodláním přivést do města opět světlo. ● Ve filmu vizuální podoba několikrát předčila dějovou výpravnost, která je snad na úplném minimu. Nezapomenutelný střih, pohledy kamer, všudypřítomná temnota halící tváře do stínů a zážitek z něčeho nového a originálního na filmovém plátně však vše dohánějí. Jen by Amitiel nemusela mít tak křivou hubu a až do dnešního dne jsem se chybně domníval, že všichni andělé jsou blonďáci. ║4.1.2009║ ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Akosi som sa strácal v tom miš-maši slov a slovných hračiek a celkovo som nepochopil zámer, pointu, charaktery, kto je s kým a kto je proti nemu a kto je dobrý a kto je zlý a prečo ho zastrelil atď. Hrozný guláš. Kebyže sa to aspoň vykompenzuje na akcii, ale ani to nie. Ďalšie premrhané stiahnuté megabity , ktoré som si mohol radšej nechať k dobro. ()

Reklama

numan 

všechny recenze uživatele

Celé to na mě působí jako děsně dlouhý videoklip k nějaké rockové srajdě. Rádoby hlubokomyslné dialogy a pompézní kecy, které jsou ovšem úplně prázdné, stupidní děj na úrovni počítačové hry o vyvražďování andělů pro mladší dorostence. To, že tu všichni nosí barevné čočky, nepůsobí efektně, ale komicky. Jedna hvězdička za potetovanýho šulínka Gabriela, kterej přežije i "akční" situaci, ve který skončí jako ražniči. Nechtěná komedie. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Film typu „B“. Ničím nepřekvapí a ani nezaujme. Kulisy jsou tmavé, stejně jako prostředí ve, kterém se děj odehrává. Kdyby měl film větší rozpočet, dopadlo by to asi jinak. Jako bonus dávám k filmu + jednu hvězdu za hlavního hrdinu, protože ten se tam jako padlý anděl hodí na 100%, nehledě na jeho herecký výkon. 40% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Škoda. Po skvělých úvodních titulcích se Gabriel zvrtne do gothic - pozérské nudy s pár kontaktníma čočkama a odporným televizním vizuálem, v němž zdaleka nejfilmověji působí "neskutečné" digitální momenty. Měl sem silné nutkání přihodit hvězdu za Andyho Whitfielda, debilní finále ale podtrhlo ty dvě, takže.. Sorry. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama