Džentlmenský duel (neoficiální název)
Gentleman's Duel, A
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2006, 8 min
Jak může dopadnout zpočátku nevinné soupeření dvou gentlemanů o pozornost krásné princezny? A má to s gentlemanstvím ještě něco společného? Návod, jak by to rozhodně být nemělo vám přinese tato animovaná "sedminutovka" od studia Blur. (Agoran)
Hal_Moore
Zábavná výpravná variace na Transformers / Power Rangers. Princeznička je panička k pohledání a docela ty dva "gentlemany" chápu. Nakonec, stejně bych chtěl být oním sluhou.(10.3.2008)
Dever
Vdarená animacia, celkom ma pobavila. http://www.youtube.com/watch?v=FXET1kvEOAY(15.2.2011)
hippyman
má to šmrnc, ale na pět hvězd to není... ovšem panička se povedla! ;) ...80%... k vidění zde: A Gentleman's Duel(10.3.2008)
Botič
Dva se perou a třetí se směje. Jak typické :o)(27.4.2010)
D.Moore
Skvělý, téměř bezchybný kraťas. Ne, že by jeho začátek vypadal nějak mírumilovně, ale v co se souboj obou pánů zvrhne, to jsem fakt nečekal. Stejně jako to, jak dopadne sluha.(13.4.2010)
Ištván87
Tak o takovouhle dámu bych se taky bil do posledního dechu...(18.10.2011)
Avalon820
Největší pozornost na celém animáku byla nejspíš věnována fyzice vnad přítomné lady. Já si nestěžuji. Já podotýkám :D(6.10.2010)
Agoran
Příjemný kraťas o boji o princeznu, s pěknými nápady, který ovšem uprostřed toho opravdového boje chvílemi ztrácí dech (teda to jsem velký hnidopich, když to hledám i v 5-ti minutovém animáku:) )(6.1.2008)
Stanislaus
Vtipný a vkusný animák krátké stopáže, který poukazuje na to, že kdo chce všechno, nedostane nakonec nic ... aneb duel "biblických rozměrů", hopsající dámský hrudník a jeden šťastný sluha.(21.10.2010)
SarumanKo
Vtipný steampunkový kraťas o súperení o priazeň dámy na pozadí britsko-francúzskej nevraživosti. Je to nápadité, má to výborný hudobný podklad a veľmi pekne štylizovanú animáciu prostredia, akcie i postáv (predovšetkým slečna má svoje "prednosti"). Škoda skrz-naskrz predvídateľnej pointy. (80%)(24.9.2011)
Zbyisek
"Fifi says, she can smell the fear....in your pants." Překvapivě povedený animák plný romance, akce i legrace. Parádní ztvárnění prostředí a postav, pěkná animace... Vše dokresleno povedenou hudbou i zvukem. Mě tento snímek ohromil, takže 90%.(28.4.2009)
Bakllazaan
více animací zde http://www.blur.com/(28.11.2009)
bartias
Dva džentlmeni se uchází o přízeň prsaté dámy a jejich rivalita vede až k divokému souboji v obrovských mecha robotech jakoby z éry steampunku. Výborná animovaná hříčka je plná humorných vychytávek.(29.3.2009)
Petr23
Zajímavý kraťas, krerý ukazuje jak může dojít z obyčejného vyzvání k souboji, akční a skvěle natočená blbina nabitá vtipy, a velmi zajímavou hlavní dámou. :-D(2.4.2009)
tomeek
Hezky udělané, ale ten konec byl až moc předvídatelný...(17.9.2010)
pufina
Krásná animace a poutavý děj, závěr byl opravdu překvapením :-)(14.12.2011)
Handle
Vtipné a i velmi profesionálně zpracované!(13.3.2011)
PauloZ
Animačně velice pěkné a zábavné. Mad mazel je suprovní, jak jí hopsá nádobíčko :-D(23.9.2010)
Milan25
Bohužel závěr jak z učebnice.(2.10.2010)
SallyZen
Poslední dobou si všímám, že v mnoha animácích jsou vykresleny postavy žen vždy s velkým poprsím. Že by to zvyšovalo efektivnost? To opravdu nevím. Určitě, ale vím, že tento krátkometrážní snímek byl vtipný, chytrý a konec velice dobře zakončený.(19.5.2011)