Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem trochu zklamán. Myslel jsem, že mne jeden z nejlepších seriálů všech dob pohltí tak jako první série True Detective, která pro mne zatím představuje vrchol televizní tvorby. Místo toho se mi dostalo něčeho, co je sice dobře napsané a dobře zahrané, má to zajímavé postavy, několik úžasných, velmi zábavných černohumorných situací, skvělý soundtrack, kameru... ale u žádné epizody jsem prostě neměl pocit, že by si zasloužila 5*. Něco mi tam prostě chybělo. A teď nevím, zda mám chuť pokračovat dál, jestli je tohle opravdu seriál pro mne. Prostředí i postavy mají obrovský potenciál pro další rozvoj, ale nejsem si úplně jist, zda chci vidět další díly více zaměřené na rodinné drama, které mi zatím přes jejich nesporné kvality (a důležitost) úplně nesedly. [viděno 1. & 2.10.2020] ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se těším, až si pustím Beaking Bad hezky v klidu za sebou, tahle sekera mě už strašila ve snech a ano, je to jeden z nejlepších seriálů. Perfektně napsaný, výborně zahraný, skvělá jízda, Bryan a Aaron jedou totální bomby, jejich party tak dobré, přirozené, vtipné a silné, že toto se skutečně jen tak nevidí. Těším na další, vím, že to má být velká paráda. ;) ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek mě tolik nechytl a možná jsem měl přehnaná očekávaná, nicméně od čtvrtého dílu série dostává obrátky o sto osmdesát stupňů. Herci jsou výborní a dokonce jsem přišel na chuť Aaronovi Paulovi, který se jevil jako slabý článek. Zápletka začínajících distributorů, patálii kolem a především vztahů kolem hrdinů funguje nadmíru dobře. Jsem zvědavý, kam se seriál posune dál.......8/10 ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. První série tohoto seriálu je za mnou a já řekne jenom wauuuuuuu. Tohle je prostě perfektní seriál který nechápu proč jsem na něj nezačal koukat už dříve. Příběh první série je skvělý, postavy jsou sympatycké, hudba je skvělá, akce je výborná , lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Scéna, ve které Walter (Bryan Cranston) vstává v koupelně po zvracení, byla ve skutečnosti převzata ze smazané scény, ve které Walter masturbuje po návštěvě lékaře. (KGBelik)
  • Na stěně Waltova domu visí pamětní deska, na které je napsáno, že v roce 1985 provedl výzkum v oblasti protonové radiografie, za který někdo získal Nobelovu cenu. Vítězi Nobelovy ceny za chemii v roce 1985 se stali Jerome Karle a Herbert A. Hauptman za úspěchy v rozvoji přímých metod určování krystalových struktur. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama