Reklama

Reklama

Zombie Town: Soumrak mrtvých

  • USA Zombie Town
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ospalé městečko se rázem mění v domov krvelačných zombie, které mají jediný cíl – naplnit své prázdné žaludky! Poklidný život mechanika Jakea se změní ve chvíli, kdy záhadní parazité změní většinu jeho sousedů v hordu kanibalistických „nemrtvých“. Izolován od okolního světa požádá o pomoc bývalou přítelkyni Alex a nakonec i svého úhlavního nepřítele Randyho. Společně se pokoušejí zastavit šířící se infekci a především navždy odstranit stále zuřivější zombie z povrchu zemského. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

Jamper každé filmy od Řitky jsou nehorázně nadhodnocené to je vždycky klasika.

Nakiru

Nakiru (hodnocení, recenze)

No.. :D Začalo to klasicky, pak se to zvrtlo a pak jsem zjistila, že je to neskutečně trapně hláškové a hrdinské schválně. :D Užila jsem si to.

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Teda jak taková blbost mohla vzniknout v roce 2007 nechápu a to hodnocení 46 procent je výsměch to mu bych nedal ani procento . Takový fim bych uznal leda v době jak se promítalo ještě v kině na promítačkách co jsou na kliku a ručně sní musí točit aby běžel film , pak bych to pasoval na dobovou šupu ale tady kurva ujelo úplně všechno u teto novodobé sračky která si říká Zombie Town a dělá ostudu úplně všem Zombie fimum !!!!

Reklama

Reklama