Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

HAL 

všechny recenze uživatele

Slabota. 3D pohled a gigantické plátno jsou fajn věci, ale ani tak nemají šanci zastřít fakt, že stylem jakým je koncert natočený tohle nesehá o pár měsíců staršímu záznamu Rolling Stones ani po kotníky. A nemusím pro tohle tvrzení ani být fanatikem do Stounů, ostatně od nich i od U2 znám dohromady zhruba stejný počet písniček (zhruba 10...), stačí mi že z těch dědků přímo sálala energie s jakou hrají a vizuální nářez který předvedl Scorsese mě doslova uchvátil, zatímco U2 jsem doslova prozíval a trochu šťávu dostal koncert snad jen pár skladeb před koncem... a ani pak se nedokázal vymanit z kategorie normálního živáku jaké vychází na DVDčkách po tuctech. Škatulka IMAX 3D bohužel stále ještě zůstává určena pouze pro zábavné atrakce které srovnání s normální produkcí nesnesou ani omylem... jenže okouzlení pseudo trojrozměrným pohledem nevydrží dlouho... a pak zbyde už jen unyle natočená a odehraná nuda. 6/10 ()

JanPancir 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první film v 3D kině. Opravdový zážitek z koncertu U2, ale ani záznam v 3D provedení nemá na živý koncert, ten je omnoho lepší. U2 jsou pro mě slaboučký jako čajíček:) ale skladby : Pride, Beautiful Day, One a nebo legendární With Or Without You nenechají nikoho apatického a v myšlenkách, že U2 je průměrná, nevýrazná popová kapela, ba naopak. Škoda jen, že 3D kino je tak neskutečně komerční záležitost a nedovolí třeba jiným mě více sympatickým, ale méně známým kapelám vytvářet něco podobného. Byl by to pro mě pak jistě zážitek na 5 hvězdiček. Možná tak za 20 let to bude naprosto běžná technika pro záznam filmu a dočkám se i těch mých oblíbenců. Pro fanoušky U2 rozhodně povinnost ()

Reklama

Katka88 

všechny recenze uživatele

Vidět a slyšet U2 naživo je jeden z mých koncertních snů a pořád doufám, že se mi brzy vyplní. Sedět jak zařezaná v kině, mít všechny na dosah a ještě se dívat Bonovi do očí...nádhera. Už jenom při pohledu na publikum mi běhal mráz po celém těle, což jen tak nezmizelo. Naprosto mě dostala New Year's Day a Sometimes You Can't Make It On Your Own. (edit: podruhý je to ještě lepší a silnější zážitek!) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

TO, co se mi odehrálo před pár hodinami před očima, se nedá popsat slovy. TO se musí vidět. A řekl bych, že nejen jednou. Od úvodní Vertigo až po Yahweh je to nářez toho největšího kalibru a neskutečné audiovizuální orgie. Vertigo naladí diváka Především pekelný triumvirát Love&Peace/SBS/Bullet má neskutečně dechberoucí atmosféru. Srdceryvná Pride a One s fanatickým jihoamerickým publikem má skutečnou šťávu a v The Fly se pak naplno ukáže potenciál 3D kina. Nezapomenutelný zážitek. ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným skalním fanouškem U2, vůbec neznám všechny jejich songy, ale když se naskytla možnost jít na tento úžasný 3D zážitek do kina, neváhal jsem. Vše co bych chtěla napsat, již bylo napsáno v ostatních komentářích. Je to prostě silný a nezapomenutelný zážitek! I člověk, co jejich hudbu výhradně neposlouchá, sedí a jen se mlčky diví té úžasné atmosféře toho všeho! Po celou dobu jsem měl pocit, že jako jediný sedím a mlčím.. a že ostatní hlasitě skandují a skákají, že zpívají spolu s nimi parádní texty.. celou dobu jsem měl chuť se k nim přidat! Je to zážitek, který stojí za to.. když Vám Bono maluje a nebo zpívá do ucha.. rozplýváte se! Paráda! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Tracklist:
    01. Vertigo
    02. New Year's Day
    03. Beautiful Day
    04. Sometimes You Can’t Make It On Your Own
    05. Love And Peace Or Else
    06. Sunday Bloody Sunday
    07. Bullet The Blue Sky
    08. Miss Sarajevo
    09. Pride (In The Name Of Love)
    10. Where The Streets Have No Name
    11. One
    12. The Fly
    13. With Or Without You
    14. Yahweh (Shorty_)
  • Záznam byl pořízen během koncertů pod širým nebem (mimo Severní Ameriku) v Mexiku City v Mexiku, v Sao Paulu v Brazílii, v Santiagu v Chile a v Buenos Aires v Argentině. (POMO)
  • Na největším stadionu turné v Buenos Aires, kde proběhlo nejrozsáhlejší natáčení a vzniklo značné množství filmového záznamu, vzrostl počet technických pracovníků na 140. (POMO)

Reklama

Reklama