Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

boyd. 

všechny recenze uživatele

U2 je pro mě srdeční záležitost a tak jsem se vypravil do prahy z třince (asi 5hodin vlakem) a rozhodně nelituju! Koncert v Argentině jsem už viděl, tenhle byl hodně pozměněn a zkrácen to je fakt, ale přesto to bylo úžasné a když mi Bono při skladbě sunday bloody sunday natahoval ruku a zpíval přímo do obličeje, tak jsem si jen tak říkal "ty vole tak to je husté" , prostě bomba a možná škoda že takových to momentu tam není ještě více, každopádně doporučuji i těm co U2 zrovna neholdujou ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak na úvod - nejsem fanouškem U2, znám od nich jenom písničky Vertigo a Beautiful day, které ale fakt žeru. Bohužel pro mě byly tyto pecky hned první dvě, co zazněly. Takže prvních deset minut jsem na plátno koukal s otevřenou pusou a měl celou dobu husí kůži. Bylo to...jak se řekne když je to lepší než dokonalé? Tak takové to bylo, zbytek koncertu byl pro mě už "jenom" dokonalý. Hlavní zpěvák, nevím jak se jmenuje (jak řikám, nejsem fanouškem) si to užíval jako malý kluk a musím uznat, že on i celá jeho irská banda to s publikem opravdu umí. Klidně bych si tuhle show dal zítra znova! 100% ZHLÉDNUTO V KINĚ - 159 Kč ()

Reklama

uhlajz 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost, při některých písních mi šel mráz po zádech. Po pražském koncertu Mikea Oldfielda, kde jsem vše sledoval ze 3. řady rozhodně nejintenzivnější hudební zážitek. A vzkaz pro Konopka - to tvé hodnocení se vedle tvého jména vyjímá hezky, ale upoutávat na sebe pozornost takhle je trošku trapný... ()

smrt.ka 

všechny recenze uživatele

Více, než jen 85 minut filmu. U2 připravují 3D film! Když jsem se to dozvěděla... Cože? Blázni! Díkybohu! Překvapilo mě, kolik záběrů nám bylo k dispozici. Kolik kamer! Skvělé efekty, originální záběry, ryhlé střihy - to všechno bylo skvělé, ale TO, o co tu šlo bylo samozřejmě nepřekonatelné. Úžasní energičtí U2 tam, daleko na pódiu, tam, dole pod námi, nebo kousek od nás. To všechno tenhle film nabízí. Chvíli jste jedním z fanoušků a díváte se na tu čtyřku malých velkých hudebníků skrz zvednuté ruce nadšených fanoušků, chvíli jste přitom, jak The Edge dostává hudební poezii ze své kytary, chvíli jste pták, poletující nad jejich hlavami. U2 udělali skvěle, že svůj koncert zdokumentovali a ještě lépe, že přišli s konečným 3D bijákem! Tohle jsou U2: fanoušci je milují a oni jim svou lásku bohatě vrací. I can´t believe the news today... I can´t close my eyes when I see them play... ()

Dero 

všechny recenze uživatele

Pro skalní příznivce kapely absolutní pecka. A ani my ostatní, kteří si U2 "jen" rádi tu a tam poslechneme, se nenudíme. Režijně zvládnuté na jedničku, prostředí velkých jihoamerických stadionů do posledního místečka našlapaných pulsujícím davem příznivců této irské kapely skutečně dýchne megalomanskou atmosférou - a kapela samotná? Na obrovském plátně vám často připadne, že jste pátým členem, VIP fanouškem, který celou šou sleduje on-stage. Působivý zážitek. První polovina snímku je naprosto dechberoucí. Kéž by byla možnost v podobném provedení vidět i moje oblíbené Pink Floyd! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Producenti museli získat prakticky každou digitální kameru a nahrávací zařízení na světě – tzn. 18 digitálních kamer Sony F950 CineAlta a nahrávací zařízení SR (2 kamery na každou 3D plošinu). (POMO)
  • K natáčení bylo použito zatím největší množství 3D kamer pro jeden filmový projekt. Celkem vzniklo více než 100 hodin 3D videozáznamu. (POMO)
  • Na největším stadionu turné v Buenos Aires, kde proběhlo nejrozsáhlejší natáčení a vzniklo značné množství filmového záznamu, vzrostl počet technických pracovníků na 140. (POMO)

Reklama

Reklama